Nieuws

Tip van de week: Moordspel en Diner in Utrecht

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Een heerlijk diner met een prettig gezelschap in een gezellige sfeer. Zomaar een avond, zomaar een restaurant, zomaar een gezelschap en dan…. Speel het moordspel en dineer gezellig met collega’s. Voor een betaalbaar personeelsuitje in Utrecht en al te boeken vanaf 6 personen.

Moord!
Het dode lichaam van een man! Een moord zo lijkt het! SCHRIK! Recherche over de vloer! Weg gezelligheid! Uw gezelschap is de enige getuige en … de enige verdachte!!
Wie is de moordenaar?

Onderzoek
Vanaf nu kunt u niemand meer vertrouwen, iedereen is verdacht. Dus ù ook! Uw buurman is misschien wel een moordenaar…! Maar hij verdenkt ù misschien wel van deze moord..!

De verdachten
En het ergste is… iedereen heeft een motief! Ja, u ook! Want had u niet ooit eens….
Leugens, verraad en oude onuitgesproken vetes komen boven tafel
Wie kun je nog vertrouwen?
En…bent u zèlf werkelijk wie u zegt dat u bent?

De dader
Wordt de moordenaar ontmaskerd en daarmee deze gruwelijke misdaad opgelost?
Of moet u uiteindelijk toch maar uit u zelf bekennen…

Het moordspel
Met het spannende themafeest “Moordspel Diner” neemt u deel aan het meest ultieme bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Tijdens dit arrangement zult u volledig opgaan in een ongelooflijk spannend moordverhaal. Met behulp van prachtige professionele kostuums en schitterende verhalen en plots kunt u zich volledig in- en uitleven bij het onderzoeken en oplossen van een net gepleegde misdaad. U bent wie u speelt!

Klik hier voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Benieuwd naar het totaalaanbod van alle groepsuitjes in de stad? Bekijk hem hier!

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.