Nieuws

Tip: Uniek bedrijfsuitje – Kleiduifschieten

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Leuk ALL INCLUSIVE uitje in de Achterhoek. Eerst lekker actief aan de slag met het Kleiduivenschieten. Daarna napraten met het hele gezelschap van een BBQ inclusief alle drankjes. Zo komt u niet voor verrassingen te staan tijdens het uitje, omdat alles inclusief is!

Met vijf speciale jachtgeweren schieten de deelnemers met infraroodlicht (laser) op een reflecterende kleiduif, welke tot 50 meter door de lucht kan vliegen.

Elk geweer zendt de behaalde score naar het elektronische scorebord waar de schutters direct de behaalde scores kunnen zien. Doordat de duiven van kunststof zijn en er niet met scherp geschoten wordt, is er geen afval en is er geen vergunning nodig, het is veilig op elke locatie. Qua ervaring is het bijna identiek aan schieten met hagel.

Wij zorgen voor een enthousiaste begeleiding en houden de individuele scores bij. Hierdoor ontstaat er een competitie-element en blijven mensen fanatiek/enthousiast tot de prijsuitreiking.

Wij hebben een outdoor set en een indoor set voor het Laser-Kleiduifschieten. Dus bij slecht weer kan de activiteit doorgaan.

Dit ALL IN groepsuitje is inclusief:

  • Gebruik van Kleiduiven voor circa 1,5 uur
  • Aanprakelijkheidsverzekering
  • Uitgebreide BBQ
  • 4 uur drankarrangement op basis van de Hollandse bar

Lijkt dit Uniek bedrijfsuitje – Kleiduifschieten u iets? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Benieuwd naar andere unieke bedrijfsuitjes? Stel dan hier uw bedrijfsuitje samen!

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.