Nieuws

Teamuitstapje in Utrecht – Stads Monopoly in teams

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Voor een uitdagend teamuitstapje in de stad Utrecht heeft u met het stadsspel Stads Monopoly een goede uitdaging te pakken. In teams speelt u met uw collega’s tegen elkaar in groepjes.

Teamuitstapje in Utrecht – Speel in teams Stads Monopoly
Speel nu het bekende, populaire Monopolyspel in het echt in Utrecht en geniet tegelijkertijd van het boeiende stadsdecor waarin u speelt! Zoek de leukste straten, steegjes, pleinen, kerken, musea, theaters en bioscopen en verdien hier uw geld mee.

Speel het Monopolyspel in het echt in Utrecht
Het spel wordt in groepjes gespeeld. Elk groepje krijgt een Monopoly bord met achterop een kaart van het centrum van de stad en een mobiele telefoon. Ook krijgen ze een informatieboekje mee met daarin achtergrondinformatie over de te bezoeken plekken.

Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk plekken worden aangedaan waarvan u uiteindelijk een ‘straat’ probeert te verkrijgen. Na een uur worden onder het genot van een drankje de overgebleven straten geveild en kan onderling gehandeld worden.

Wie wordt het rijkst tijdens dit teamuitstapje?
In de 2e ronde krijgt u de gelegenheid om extra geld te verdienen door middel van kansopdrachten en bezoekt u zoveel mogelijk plekken waar u nog niet bent geweest. Is uw groepje de andere groepjes hierbij te slim af?

Na de 2e ronde wordt duidelijk welk groepje het rijkst is en het spel heeft gewonnen.

Dit teamuitstapje in Utrecht is inclusief:

  • Begeleiding en instructie
  • Gebruik van materialen (bord met kaart achterop en mobiele telefoons)
  • Informatieboekje
  • 3 drankjes per persoon
  • Prijsje winnende team

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over dit Teamuitstapje in Utrecht. Benieuwd naar het totaalaanbod van Groepsuitjes in de stad.

Kunnen wij u helpen met het zoeken en boeken van uw bedrijfsuitje? Bel dan gratis 0800- 7 807 807 voor hulp en advies van onze vrijetijdsspecialisten. Wij zijn van ma-do bereikbaar van 09.00 – 22.00 uur, vrijdag van 09.00 – 17.30 en zat-zon van 10.00-14.00 uur.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.