Nieuws

Teamuitje klimmen en BBQ in Twente – Samen naar de top

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Op deze avontuurlijke dag/avond klimt u over hindernissen, touwen, balken en lianen. U waant zich even Tarzan en Jane en gaat nieuwe uitdagingen aan. De kick is onvergetelijk. Het teamuitje wordt afgesloten met een heerlijke BBQ.

Beleef een onvergetelijk teamuitje door te klimmen door de fraaie bossen van Twente. U voelt zich als Tarzan en Jane en klimt over touwen, lianen en balanceert over balken. Handigheid, grensverleggend en onwijs kicken gaan fantastisch samen.

Group Fun en BBQ
Op deze avontuurlijke dag/avond wordt u ontvangen met een lekker kop koffie of thee (fair trade) met krentenwegge of cake. Na dit opwarmertje maken we ons op om te klimmen in het grootste en beste klimpark van Nederland (ANWB). U klimt over hindernissen, touwen, balken en lianen. Voor diegenen die hun voeten liever op de grond houden is er een alternatief in de vorm van discgolf. Met een frisbee gooit u op targets. Het is laagdrempelig, sfeervol en soms hilarisch.

Aansluitend praat u met uw collega’s na over de geweldige ervaringen tijdens de barbecue onder onze veranda’s of met een drankje op de zongerichte terrassen. Bij de BBQ kiezen we voor een stoere en stevige BBQ met steaks, vis en diverse salades. Kwaliteit, puurheid en ieder in zijn element. Beleven is nooit meer vergeten!

Voorbeeldprogramma van dit Teamuitje klimmen en BBQ in Twente

  • 13.15 uur: Koffie met krentenwegge
  • 14.00 uur: Instructie en klimmen in het beste klimpark van NL.
  • 17.00 uur: Einde klimmen
  • 17.15 uur: Barbecue onder de veranda’s
  • 19.15 uur: Einde uitje Group Fun & BBQ

Review: “Erg leuk teamuitje. volgens de ANWB is dit het mooiste klimbos van Nederland. Ben het er helemaal mee eens. De 9 is dan ook dik verdiend” Aldus K. Halders

Klik hier voor meer informatie over dit Teamuitje klimmen en BBQ in Twente of bekijk hier het totaalaanbod van alle Teambuilding!

Kunnen wij u helpen met het zoeken en boeken van uw bedrijfsuitje? Bel dan gratis 0800- 7 807 807 voor hulp en advies van onze vrijetijdsspecialisten. Wij zijn van ma-do bereikbaar van 09.00 – 22.00 uur, vrijdag van 09.00 – 17.30 en zat-zon van 10.00-14.00 uur.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.