Nieuws

Teambuilding dag op het strand met BBQ in Brouwersdam

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Een breed strand, de kalme golfslag van de Noordzee en met geluk een flinke dosis zon; een dag aan de kust betekent ultiem ontspannen. Ons team staat al klaar in het zand om u en uw collega’s een onvergetelijke dag te bezorgen.

Het perfecte groepsuitje op het strand!
Een breed strand, de kalme golfslag van de Noordzee en met geluk een flinke dosis zon; een dag aan de kust betekent ultiem ontspannen. Ons team staat al klaar in het zand om u en uw collega’s een onvergetelijke dag te bezorgen. Wij hebben een breed scala aan strandactiviteiten, ingedeeld in verschillende thema’s: actief, teambuilding en beach sporten. Alle strandactiviteiten zijn met elkaar te combineren, bijvoorbeeld twee uur longboarden en één uur strandzeilen. Of boek een uur teamsport met daarbij verschillende teambuildingsactiviteiten. Geniet van uw teambuilding dag op het strand!

Genieten met collega’s op het strand aan de Brouwersdam
Benut actief het strand, de wind en de zee optimaal tijdens onze bedrijfsuitjes. Deze zijn goed te combineren met de andere strandactiviteiten en het culinaire aanbod. Het brede strand en de ruime zee bieden genoeg ruimte voor actieve bedrijfsuitjes op de Brouwersdam. Wij maken zowel gebruik van het strand als van de zee door actieve activiteiten aan te bieden die allemaal te maken hebben met de elementen. Wacht niet langer en bekijk welke sportieve activiteiten jullie willen doen.

Strandzeilen, kitebuggyen en powerkiten
Strandzeilen
Tijdens het strandzeilen rij je in een snelle zeilwagen, een blokart, voorzien van een groot zeil. Dit maakt het mogelijk om over het strand te scheuren met alleen de kracht van de wind. Jullie oefenen in groepjes van 2 met de blokarts, terwijl de instructeur jullie in de gaten houdt en tips geeft. Hebben jullie het strandzeilen onder de knie? Dan kunnen jullie tegen elkaar racen om te kijken wie er de allersnelste is! Strandzeilen is een activiteit die voor iedereen geschikt is, er is geen zeilervaring voor nodig.

Kitebuggyen
Bij het kitebuggyen rijd je in een kleine buggy met daarop een grote vlieger, oftewel een kite, die de wind vangt. In een mum van tijd race je over het strand. Het kitebuggyen is een spectaculaire activiteit die geschikt is voor iedereen! Het is belangrijk dat het kitebuggyen veilig verloopt. Onze instructeurs geven instructies om goed en veilig met de kite overweg te kunnen. Dit is de eerste stap in de clinic kitebuggyen. Als jullie dit onder de knie hebben, gaan jullie leren de buggy te besturen. Hierna zijn jullie klaar om zelfstandig over het strand te racen. Onze instructeurs blijven altijd in de buurt om jullie in de gaten te houden en tips te geven.

Powerkiten
Voel de snelheid en kracht van de wind in je vlieger (powerkite). Tijdens het powerkiten kunnen jullie je compleet uitleven op het brede strand van de Brouwersdam. We gebruiken verschillende maten vliegers. Uiteraard passen we de grootte van de vlieger aan op de desbetreffende windkracht. Op deze manier waarborgen wij altijd de veiligheid van onze deelnemers tijdens de clinic.

Klik hier voor meer informatie van deze Teambuilding dag op het strand met BBQ in Brouwersdam of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Liever een ander bedrijfuitje aan de kust? Bekijk hier het totaalaanbod van alle Bedrijfsuitjes aan de kust.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.