Nieuws

Stijlvol vergaderen in een Uniek museum in Den Haag – 8 uurs arrangement

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Dit bijzondere Museum in Den Haag maakt een onuitwisbare indruk en geeft inspiratie voor een bijzondere vergadering, congres, beurs, receptie, diner of feest. Wilt u uw zakenrelaties uitnodigen op een unieke locatie? Kies dan voor het mooiste automuseum van de hele wereld!

Met in totaal 8 verschillende ruimtes, geschikt van 4 tot 1000 personen, bieden wij altijd een geschikte ruimte die het beste past bij hetgeen u voor ogen heeft.

Het Museum straalt passie uit
Het Louwman Museum herbergt ’s werelds oudste privécollectie automobielen, bijeengebracht door 2 generaties van de familie Louwman. De basis werd reeds in 1934 gelegd en inmiddels omvat de collectie ruim 250 antieke en klassieke automobielen. Kenners beschouwen de collectie als één van de mooiste ter wereld. Het museum straalt passie uit. Elke automobiel vertelt zijn eigen verhaal en levert daarmee zijn eigen bijdrage aan de geschiedenis. Het zijn spiegels van de cultuur.

De collectie is gehuisvest in een specifiek voor dat doel gebouwd museum in Den Haag, de stad waar P.W. Louwman een importschap voor Dodge- en Chrysler-automobielen begon. Het museumgebouw, ontworpen door de Amerikaanse architect Michael Graves, is in harmonie met de historische omgeving. Ook de omringende landschapsarchitectuur van Lodewijk Baljon is in evenwicht met het gebouwontwerp.

Wij denken graag met u mee over de creatieve invulling van uw bijeenkomst, een rondgang (met gids) langs de fantastisch collectie van het Louwman Museum behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Dit arrangement is inclusief:

  • Zaalhuur voor 8 uur
  • Beamer, flipover & Wi-fi
  • Parkeren
  • Toegang tot het museum
  • Onbeperkt koffie, thee en water in de vergaderzaal
  • 1x Ochtendbreak met mini muffins, brownies en mini candy’s
  • 1x Lunch *
  • 1x Middagbreak mini croissants en mini chocolade broodjes en autodrop

Klik hier voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte van dit ‘Stijlvol vergaderen in een Uniek museum in Den Haag‘ arrangement. Of bekijk hier het totaalaanbod van stijlvolle vergaderlocaties.

Kunnen wij u helpen met het zoeken en boeken van uw vergadering? Bel dan gratis 0800- 7 807 807 voor hulp en advies van onze vergaderspecialisten. Wij zijn van ma-do bereikbaar van 09.00 – 22.00 uur, vrijdag van 09.00 – 17.30 en zat-zon van 10.00-14.00 uur.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.