Nieuws

Spannend mollenspel in Delft

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Zelfs uw beste collega is tijdens dit programma niet te vertrouwen want onderlinge competitie, bedrog en venijn staan hier hoog in het vaandel! Lukt het u om ondertussen de mol te ontmaskeren? Beleeft het met uw Spannende en unieke mollenspel in Delft.

Lukt het u de mol te ontmaskeren
Nadat onder het genot van een drankje in een gezellige ambiance, de spelregels zijn blootgelegd, komen de onderlinge collegiale verhoudingen onder druk te staan en speelt elk team voor zich. Door punten te vergaren middels verrassende en interactieve teambuildings opdrachten en door gebruikmaking van zowel aloude als vernieuwende communicatiemiddelen moet uw team de strijd aangaan met de andere teams.

Het lijkt eenvoudig, maar niets is minder waar! In uw gezelschap bevindt zich een Mol. Hij of zij zal er alles aan doen om het programma te saboteren en in ieder geval te frustreren als gevolg van zijn of haar geheime missie.

Wie gaat er met de Titel Grand Master vandoor?
Lukt het u als enige om de Mol te ontmantelen dan gaat u er met de titel Grand Master vandoor. Of dit ook de winst voor uw team betekent is nog maar de vraag! Graaft u mee en ontdekt u op tijd wie de mol in uw gezelschap is?

Dit mollenspel in Delft is inclusief

  • Instructie en begeleiding
  • Gebruik materialen
  • Consumpties: 2 drankjes p.p.
  • Prijsje voor het winnende team en beste mol (en eventueel de Grand Master)
  • Duur programma is 3 uur

Klik hier voor meer informatie over dit mollenspel in Delft of bekijk hier het totaalaanbod van Groepsuitjes in Delft.

Kunnen wij u helpen met het zoeken en boeken van uw bedrijfsuitje? Bel dan gratis 0800 – 7 807 807 voor hulp en advies van onze vrijetijdsspecialisten. Wij zijn van ma-do bereikbaar van 09.00 – 22.00 uur, vrijdag van 09.00 – 17.30 en zat-zon van 10.00-14.00 uur.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.