Nieuws

Smokkeltocht in Twente – Bedrijfsfeest

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

U wordt op pad gestuurd door de grootste smokkelaar uit de geschiedenis en u krijgt handelswaar mee voor onderweg. Uw opdracht is simpel: Ruil onderweg zoveel mogelijk van uw goederen om tegen andere, veel kostbaardere, spullen en smokkel die naar het eindpunt. Eenmaal op pad komt u verschillende types tegen. Een aantal daarvan zijn smokkelaars net als u.

Maar het is ook heel goed mogelijk dat u tegen de douane aanloopt en dat u uw goederen zult moeten afstaan. Het leven is echter niet zo eenvoudig als u denkt. Een douane beambte ziet er niet altijd uit als een ambtenaar. Ze maken gebruik van vermommingen en mogelijk andere hulpmiddelen. Vooraf krijgt u een aantal aanwijzingen mee hoe de goeden van de kwaden te kunnen onderscheiden. Of de tips echter altijd even helder zijn is de vraag…

Dit bedrijfsfeest in Twente is inclusief

  • Ontvangst met een cocktail
  • Classic barbecue of Classic warm buffet
  • Smokkeltocht + uitleg
  • Bittergarnituur (3x)
  • Prijs: € 42,50 tot € 47,50 p.p. afhankelijk van de groepsgrootte. Een drankarrangement voor deze avond kost € 20,00 p.p. voor het binnenlands assortiment.

Voorbeeldprogramma van deze Smokkeltocht in Twente

19:30 uur – Ontvangst met een cocktail
20:00 uur – Borrelen
20:00 uur – Keuze uit Classic barbecue of Classic warm buffet
20:30 uur – Uitleg over de Smokkeltocht
21:00 uur – Vertrek van de groepen
22:45 uur – Bekendmaking van het beste groep
23:15 uur – Bittergarnituur (3x)
24:00 uur – Einde

Sluit dit arrangement aan bij uw wensen of wilt u wat meer informatie. Klik dan hier voor meer informatie over deze Smokkerltocht in Twente of bekijk hier het totaalaanbod van Bedrijfsuitjes in Twente.

Met feestelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Feestkrant.nl

Redacteur

Comments are closed.