Nieuws

Sfeervolle vergaderlocatie in Giethoorn

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Wilt u een training, conferentie of vergadering doorbrengen in een comfortabele omgeving of zoekt u juist een sfeervol hotel voor een actief verblijf? Dat is dit 8 uurs Vergaderarrangement in Giethoorn echt iets voor u!

De zalen
Het hotel beschikt over twee ruimten van verschillende capaciteit die speciaal geschikt gemaakt kunnen worden voor vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten. Daarbij kunt u denken aan de meest uiteenlopende activiteiten, zoals productpresentaties, trainingen, cursussen of mini-symposia.

Hierbij kunt u vanzelfsprekend gebruik maken van professionele audiovisuele apparatuur, variërend van een geluidsinstallatie tot overheadprojector en video-apparatuur. Wanneer u een zakelijk arrangement combineert met bijvoorbeeld een teambuildings-tocht, een puntertocht, rondvaart, golfclinic of bezoek aan een nationaal park wordt het gegarandeerd een succes!

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement is inbegrepen

  • Bij ontvangst koffie en thee met een lekkernij
  • Uitgebreid lunchbuffet met soep
  • Warme snack
  • Tijdens de vergadering of bijeenkomst volop koffie, thee ijswater en vers fruit

Klik hier voor meer informatie of lees meer over de overnachtingsmogelijkheden van deze sfeervolle vergaderlocatie in Giethoorn. Meer sfeervolle vergaderlocaties? Klik dan hier!

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.