Nieuws

Redactie tip: Inspirerende vergaderlocatie aan zee in Zandvoort

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Het kan creativiteit, innovatie en teambuilding stimuleren om af en toe een vergadering in een andere setting te houden. Deze locatie biedt hier de perfecte mogelijkheid voor. De aparte ruimte ‘De Safari Cottage’ is de ideale plek om met uw collega’s een brainstorm of strategiemeeting te houden. Door de verschillende ruimtes is de locatie zowel geschikt voor een kleine brainstorm als een strategiemeeting.

Combinatiemogelijkheden
Om het overleg in sfeer af te sluiten wordt de mogelijkheid geboden om even na te praten onder het genot van bijvoorbeeld borrelhapjes of een ‘Safari Braai’ (BBQ). Het is ook mogelijk om de gehele dag te combineren met een teambuildingsactiviteit waarna u de dag alsnog kan afsluiten met wat ontspanning. Zo zou je hier in één dag tot nieuwe ideeën kunnen zijn gekomen, de relaties op de werkvloer hebben verbeterd en gaat iedereen weer opgeladen terug naar het werk.

Event op maat bij deze Inspirerende vergaderlocatie aan zee in Zandvoort!
De kracht van deze locatie is dat zij in staat zijn hun locatie aan te passen naar de gewenste uitstraling van jullie event. Zowel de lodge als de cottage zijn ruim opgezet en flexibel in opstelling. Samen met u wordt er een concept op maat gemaakt en de locatie zorgt dan de uitvoering.

Review “Zaten in en rond het BeachHouse. Fijne plek waar je privé kan zitten zonder “last” te hebben van andere gasten. BBQ was top, iedereen heeft er van genoten. Tim & crew hebben deze dag super voor ons gezorgd. Afsluiting met vuurkorf maakte het helemaal af.” Aldus S. Adriaanse

Bij dit arrangement van deze Inspirerende vergaderlocatie aan zee in Zandvoort is inbegrepen:

  • Inspirerende vergaderruimte – afgesloten ruimte
  • Onbeperkt koffie, thee en water
  • Beamer
  • WiFi
  • Flipovers & markers

Klik hier voor meer informatie, beeldmateriaal of de uitbreidingsmogelijkheden over deze Inspirerende vergaderlocatie aan zee in Zandvoort . Of bekijk hier het totaalaanbod van Vergaderen aan het strand.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.