Nieuws

Redactie tip: Dinnershow – Culinair avondje op het water

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Uw gastheer en gastvrouw Michèl & Ann Sterren serveren met hun klasse, vriendelijkheid en doldwaze acties, muzikale gerechten om uw diner een extra dimensie te geven.

Welkom op deze bijzondere avond met een héél speciaal tintje! Tijdens dit diner verzoeken wij u vriendelijk dit prachtige etablissement te helpen… want met uw medewerking kunnen zij de befaamde MichelAnn-ster verdienen! Met uw inzet, smaakervaring, medewerking, feestelijkheid, meezing halte, danskwaliteiten en tafelmanieren, kan ‘De Ameland’ een heuse Ster verkrijgen!

Programma van dit Culinair avondje op het water
Vanaf 19:30 uur
U wordt hartelijk ontvangen door het personeel aan boord van het prachtige partyschip de Ameland. De bemanning zal u assisteren langs de garderobe. Hierna ontvangt u een welkomstcocktail en een hapje.

Ca. 20:00 uur
Let the party begin! De scheepshoorn loeit, de trossen gaan los, en we kiezen het ruime sop. We leggen onze koers richting Rotterdamse havens en skyline. De show wordt door de crew aan u gepresenteerd en de scheepsregels worden uitgelegd. Gedurende de gehele avond kunt u genieten van wijn, fris, waters, bier en sappen.

Ca. 20:30 uur
De servicecrew van de Ameland serveert u de soep aan tafel. Na de soep wordt het royale buffet, samengesteld door de keukenbrigade, geopend. U wordt per tafel uitgenodigd om dit fantastische buffet persoonlijk te ontdekken. De gehele avond wordt u aan een stuk door vermaakt met show.

Ca. 22:30 uur
U krijgt een heerlijk dessert van diverse mousses, slagroom en fruit uitgeserveerd aan tafel door de ‘artiesten bemanningsleden van de Ameland’.

Ca. 23:45 uur
De Ameland meert af aan de Parkhaven te Rotterdam. De bar sluit en wij verwennen u nog met een kopje koffie met heerlijke friandises.

24:00 uur
Einde van deze spectaculaire show avond.

Bij dit uitje op het water is inbegrepen:

  • Ontvangst Koffie met een lekkernij
  • Knabbel op tafel
  • Bittergarnituur
  • Warm en koud buffet
  • Ice Cream na
  • Bijpassend Entertainment
  • Havencruise

Klik hier voor meer informatie over dit Culinair avondje op het water of bekijk hier het totaalaanbod van Dinnershows.

Met feestelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.