Nieuws

PA van het jaar 2011

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Vorige jaar hebben wij deze titel voor het eerst uitgereikt aan Secretaresse Loes Fok, Zij werd tijdens de secretaresseweek verrast met het bericht dat zij PA van het Jaar 2011 was geworden. Dit betekende dat zij het uitgebreide secretaressecadeau zou ontvangen met daarin tientallen cadeaus.


Dit jaar zijn we bij Loes langs geweest om te vragen hoe zij het heeft ervaren.

Loes Fok
Loes Fok


“Dit is echt iets unieks om mee te maken. De waardering van alle mensen om je heen, en AL DIE PRIJZEN! Niet normaal meer. De hoofdprijs 2 KLM Tickets gaan we deze zomer verzilveren. Het wordt een mooie reis met het hele gezin.
Daarnaast heb ik zoveel prijzen gewonnen: van een design paraplu, tot weekendjes weg, een mooi op maat gemaakt mantel pakje, Veluwse bron bonnen, wijnen, fruit, een boekje, de event manager heeft me op het goede spoor gezet voor een teambuilding dag deze gaat 10 februari plaats vinden. Op de laatste dag van het ballonvaartseizoen ben ik nog samen met mijn zoon de lucht in gegaan. Ook echt een super ervaring.
Een opleiding naar keuze bij IMK moet ik nog gaan kiezen dat gaat ook dit jaar gebeuren, de dresscoach staat ook nog op de planning. En dit was nog niet alles. Het is gewoon teveel om op te noemen.

De enige reden dat je dus niet mee zou moeten doen, is als je echt geen tijd hebt om weekendjes weg en leuke dagjes uit te plannen. Mijn advies geeft je nu op voor de PaCard en maak kans op deze mooie titel! Ik wens jullie veel succes toe en ben benieuwd wie dit jaar gaat worden”

Redacteur

Comments are closed.