Nieuws

Out of the box-vergaderen: Bij Beachclub SAND

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Water, duinen, zee en voorbijschuivende oceaanreuzen op de Nieuwe Waterweg. Op de uiterste punt van Hoek van Holland nabij Den Haag en Rotterdam vindt u een unieke locatie ‘Beachclub SAND’.

Deze strandlocatie beschikt over een grote ruimte, serre en diverse terrassen. De verschillende ruimtes zijn geschikt voor vergaderingen, presentaties, maar bijvoorbeeld ook een feestavond. Voor receptie, bruidsborrel of bedrijfsfeest tot 200 gasten is de locatie in z’n geheel beschikbaar.

Het adembenemende uitzicht, dat zeer inspirerend werkt, krijgt u er zomaar bij!

Deze bijzondere locatie beschikt over geweldige terrassen aan de kant van de Nieuwe Waterweg en het strand en de Noordzee. Deze terrassen worden op maat gemeubeld met heerlijke stoelen met kussens, parasols en fraaie sta tafels. Deze bijzondere locatie biedt volledige privacy en beschikt over diverse terrassen. Een lounge hoek, volledig in Long Island sfeer ingerichte grote feestruimte met door de grote ramen uitzicht over de Nieuwe Waterweg, de sfeervolle bar met open haard en de serre met eigen terras meer dan geschikt voor vergaderingen, recepties of de ideale plek voor uw band of discotheek tijdens de feestavond.

Voor vergaderingen wordt de zaal met plezier aangepast aan eventuele wensen. Vergaderen in loungestijl of het strand betrekken bij een meeting is geen enkel probleem. Ook zijn activiteiten op het strand te organiseren. Dit arrangement is inclusief de zaalhuur, luxe broodjes lunch en uiteraard koffie en thee.

Overweeg ook eens een 12-uurs arrangement waarmee u uw zakelijke bijeenkomst kunt afronden met een heerlijk 3-gangen diner.
Meer informatie? Klik hier.

Redacteur

Comments are closed.