Nieuws

Nostalgie avond – Beleef de 60’s, 70’s & 80’s in Heiloo en blijf ook slapen!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Nostalgie viert haar 5-jarig jubileum en doet dat met een Best Of-editie in Heiloo op zaterdag 28 mei 2016. Uit heel Nederland komen de beste coverbands die in het verleden tijdens een Nostalgie avond in Nederland hebben gespeeld. Mis het niet en boek vandaag nog!

Het hotel
Het 4-sterren Hotel in Heiloo ligt in een afwisselende omgeving en op korte afstand van de oud-Hollandse stad Alkmaar. Tussen Alkmaar en Heiloo ligt het cultuurhistorische landgoed Nijenburg. Dit prachtige natuurgebied bevat statige bomenlanen, speelweides en prachtige vergezichten. Voor een heerlijk dagje aan het strand kunt u uitwijken naar Egmond aan Zee, ook de omliggende dorpjes zoals Bergen zijn een fiets of wandeltocht waard. Winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Amsterdam, op slechts een half uurtje rijden.

Faciliteiten hotel
Dit unieke Hotel-Restaurant biedt u vele faciliteiten voor een onbezorgd verblijf. Laat u in de watten leggen met een culinair diner, een heerlijk kopje koffie met gebak of een speciaal gemixt drankje. Het charmante à la carte restaurant en de knusse bar staan volledig tot uw beschikking.

Bij deze uniek Nostalgie aanbieding in Heiloo is inbegrepen:

  • Ticket voor de Nostalgie 60’s, 70’s, 80’s Party op zaterdag 28 mei 2016
  • Aanvang: 20.00 uur
  • Einde: 02.00 uur
  • 1x Een 3-gangen diner in ons restaurant
  • 1 Overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijt

Klik hier voor een vrijblijvende offerte en bekijk wat u optioneel bij kunt boeken of bekijk hier nog meer afdelingsfeesten!

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.