Nieuws

Nieuwe vergaderlocatie in de omgeving van Utrecht

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Op zoek naar een prachtige nieuwe locatie om te vergaderen vlak aan de A12 en de rand van de Utrechtse Heuvelrug? Dan is dit 32 uurs vergader arangement een zeer geschikte keus!

De schoonheid van de natuur weerspiegelt zich in de eigentijdse inrichting van de 85 standaardkamers, 6 suites, de bar en het restaurant met terras. Naast prachtige fiets- en wandeltochten heeft de omgeving nog veel meer te bieden. Denk aan mooie kerkjes, kloosters en musea, historische dorpskernen en schitterende kastelen. U kunt bij het hotel gratis parkeren en in het gehele hotel gebruik maken van draadloos internet.

Voor ontspanning of een break tijdens uw bijeenkomst beschikken wij over een gezellige bar en een modern restaurant met terras. Daarnaast is het Nationaal Park “Utrechtse Heuvelrug”, gelegen direct aan de rand van het hotel, een absolute aanrader. Hier kunt u genieten van de natuur per fiets of lopend. Op aanvraag kunnen wij, zowel op onze eigen locatie als in het Nationaal Park, diverse sportieve, educatieve of culturele breaks verzorgen. Zo wordt vergaderen nabij Utrecht een plezierige belevenis!

Vergaderen omgeving Utrecht?

Redacteur

Comments are closed.