Nieuws

NIEUW: Verrassend groene vergaderlocatie in Brabant

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Ons Landgoed creëert de juiste omstandigheden voor zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, trainingen en workshops. De groene omgeving, uitstekende faciliteiten en uitmuntende service maken het landgoed een bijzondere ontmoetingsplek.

Inspirerende vergaderlocatie in Brabant
Zoekt u een exclusieve plek waar dagelijkse beslommeringen plaats maken voor de prachtige eenvoud van het buitenleven en waar u afgesloten van alle dagelijkse hectiek en beslommeen uitstekende meeting kunt organiseren? Laat u dan inspireren op Landgoed Ulvenhart. De binnen- en buitenruimten lenen zich bovendien uitstekend voor workshops, trainingen en teambuilden. Mensen zoeken elkaar als vanzelf op en gaan met elkaar in gesprek. En de authentieke sfeer en niet-alledaagse omgeving zorgen haast automatisch voor inspiratie. Behalve catering op maat is ook een culinair einde van de werkdag mogelijk. De eigen kok van Ulvenhart bereidt graag een uitstekende maaltijd met gebruik van producten uit de eigen moestuin.

Wat heeft dit prachtig gelegen landgoed u te bieden?
Buiten de geijkte setting van de werkvloer ontstaan de meest inspirerende ideeën en resultaten. Of het nu gaat om een presentatie, bijeenkomst of vergadering. De binnen- en buitenruimten van dit landgoed lenen zich bovendien uitstekend voor workshops, trainingen en teambuilden. In de historische panden bevinden zich diverse vergaderruimten. Van 2 tot 150 personen: voor iedere groep hebben wij een passende ruimte. Laat u zich verrassen door de unieke sfeer in deze eeuwenoude gebouwen: een uitgebalanceerde combinatie van historische bouwmaterialen en hedendaags comfort.

Sterke punten van dit landgoed
Zomaar even een paar punten van aandacht die voor uw meeting van groot belang kunnen zijn en wat u op Landgoed Ulvenhart bij de hand heeft. Goed te bereiken, voldoende gratis parkeergelegenheid, meerdere, sfeervolle en flexibel te benutten ruimten, Wi-Fi en beamers beschikbaar, privacy en ruimte, modern comfort, mogelijkheid tot overnachten en tot teambuildingsactiviteiten in de buitenlucht.

Geconcentreerd werken
Beneden heeft u alle ruimte om even te ontspannen. Een kopje koffie, een lichte lunch. De verschillende zalen en ruimtes bieden voor uiteenlopende zakelijke gelegenheden de juiste sfeer en mogelijkheden.Een presentatie, vergadering of brainstormsessie. Na afloop genieten van een diner, verzorgd door onze koks. Aansluitend een overnachting met een heerlijk ontbijt. Zo heeft u alle tijd om de bijeenkomst volledig te benutten.

Dit ‘Verrassend groene vergaderlocatie’ arrangement is inclusief:

  • Gebruik vergaderruimte met vergaderfaciliteiten beamer/scherm/flipover
  • Ontvangst met koffie, thee, water met iets lekkers
  • Ulvenhart lunch en Ulvenhartig hapje
  • Prijs: € 82,50 p.p.

Klik hier voor meer informatie over deze Verrassend groene vergaderlocatie in Brabant of bekijk hier het totaalaanbod van Vergaderen op een Landgoed.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.