Nieuws

NIEUW Vergaderen en teambuilding aan het water in Oldenzaal

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

In deze bijzondere omgeving in het Twente landschap bent u echt helemaal weg van de normale werkomgeving. Deze bijzonder gelegen vergaderlocatie aan het water biedt u naast vergaderen ook teambuildingsmogelijkheden. Deze unieke omgeving stimuleert uw collega’s om creatief om te gaan met vraagstukken, innovaties en ideeën.

Programma Vergaderen met Teamopdrachten op het eiland
U wordt ontvangen met een verse kop koffie of thee en een lekker typisch Twentse lekkernij. Vervolgens kunt u beginnen met de eerste vergadersessie, waarbij u onbeperkt gebruik kunt maken van het WiFi netwerk, de beamer en flip-over. Tijdens de vergadersessie staat er koffie en thee voor u en uw collega’s klaar.

  • De vergadering zal onderbroken worden voor een goed verzorgd lunchbuffet. Na afloop van de lunch, zal de vergadering hervat worden.
  • Wanneer de vergadering is beëindigd zal er een activiteit verzorgd worden waarbij er gewerkt kan worden aan de teambuilding.

Er zullen verschillende teamopdrachten op het eiland klaar staan, die alleen door optimaal samenwerken volbracht kunnen worden. Voor de sportievelingen is het mogelijk om naar het eiland te komen door samen een vlot te bouwen en naar het eiland toe te varen. Na lekker bezig te zijn geweest in de buitenlucht, zal de dag afgesloten worden op het terras. Hier krijgt u de gelegenheid om tussen de palmbomen en met uitzicht over het Hulsbeek te genieten van een borrel met uw collega’s.

Voorbeeldtijden:
08:30-09:00 Ontvangst met koffie/thee en een typisch Twentse lekkernij
09:00-12:00 Start vergadering
12:00-13:00 Aanvang goed verzorgd lunchbuffet
13:15-15:00 Hervatting vergadering
15:00-17:00 Aanvang teambuildingsopdrachten
17:00-18:00 Gelegenheid om te borrelen

Bij ‘Vergaderen en teambuilding aan het water’ arrangement is inbegrepen:

  • Teambuildingsopdrachten
  • Deskundige begeleiding
  • Gebruik van WiFi, een beamer en flip-over
  • Ontvangst met koffie/thee en een Twentse lekkernij
  • Onbeperkt koffie en thee tijdens de vergadersessie
  • Goed verzorgde lunch
  • Prijs: € 52,50 p.p.

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over dit ‘Vergaderen en teambuilding aan het water’ arrangement‘. Of bekijk hier meer aanbod van Vergaderen in Twente.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.