Nieuws

NIEUW: Top vergaderlocatie bij het Vondelpark in Amsterdam

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Deze moderne vergaderlocatie ligt in het centrum van de stad, in de omgeving van het Vondelpark en op loopafstand van het Leidsplein. Op slechts enkele minuten afstand bevinden zich tal van bezienswaardigheden en is het hotel ideaal gelegen in de nabijheid van de Zuidas en diverse bedrijven.

Stijlvolle vergaderlocatie tegenover het Vondelpark in Amsterdam
Het stijlvolle hotel Park Plaza Vondelpark, Amsterdam is gelegen in het centrum van de stad en is gemakkelijk te bereiken vanaf Schiphol Airport. Het ligt dicht bij diverse musea en ook het Leidseplein. In het hele hotel kan gratis gebruik worden gemaakt van WiFi, onze vergaderzalen en diverse andere voorzieningen.

Park Plaza Vondelpark, Amsterdam biedt 138 gastenkamers en suites die verspreid liggen over 3 aangrenzende gebouwen, elk met zijn unieke stijl. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen tv, gratis Wi-Fi, een koelkastje en airconditioning. Suites zijn voorzien van nog diverse andere luxe faciliteiten.

Multifunctionele vergaderzalen en bijzondere V Bar om de perfecte afsluiting
Het hotel huisvest 3 vergaderzalen die allen multifunctioneel inzetbaar zijn. Alle zalen beschikken over Wi-Fi, airconditioning en uitgebreide audio/visuele apparatuur. Het Gallery Restaurant in het hotel kon worden omgetoverd tot de ideale gelegenheid voor het organiseren van cocktailparties, recepties of andere evenementen. Ook is de V Bar aanwezig in het hotel, een van de meest moderne bars van Oud-Zuid. Geniet hier van een goede kop koffie, diverse soorten wijn, een koud biertje of hapje. De bar is huiselijk met een open haard maar tevens ook modern door een fraai verlichte

Revieuws:
“Perfecte locatie, goede voorzieningen in vergaderruimte.” Aldus W. Jansen
“Prima locatie. Catering ook uitstekend. Zeker voor herhaling vatbaar.” Aldus A. Hulst

Bent u benieuwd naar het 4- en 8-uurs vergaderarrangement van deze Top vergaderlocatie bij het Vondelpark in Amsterdam, bekijk ze hier. Of bekijk hier het totaalaanbod van Vergaderen in Amsterdam!

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.