Nieuws

Nieuw: Exclusief vergaderen op een boerderij in Midden Nederland

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Exclusief vergaderen op een boerderij in Midden Nederland – 4-uurs vergaderarrangement Vergaderen in Midden Nederland. Bent u op zoek naar een kleinschalige exclusieve locatie? Dan is deze locatie zeker een optie voor u. Voor bijeenkomsten tot 12 personen kunt u exclusief gebruik maken van deze locatie in Midden Nederland!

Vergaderen in een Boerderij
Deze bijzondere en historische locatie is in Engelse country stijl ingericht. Gelegen in het natuurgebied van de Utrechtse Heuvelrug op 1 hectare grond, met uitzicht op landerijen en wetering, ademt het pand een sfeer van rust en inspiratie, warmte en huiselijkheid uit. U ervaart hier een persoonlijke en huiselijke sfeer. Snellesteijn is een locatie waarbij u echt de diepte in kan gaan tijdens bijvoorbeeld een brainstormsessie of heisessie. Met zijn diverse vergaderruimtes is deze bijzondere locatie uitermate geschikt voor diepgaande coaching, trainingen, workshops, hei- en teambuildingsessies.

Ruimtes
Vergaderen aan de vergadertafel kan met maximaal 12 personen, maar er zijn 3 vergaderruimtes aanwezig, waarvan 2 met open haard. Bij de opstelling met stoelen in kringopstelling is de max. capaciteit 18 personen, waar een walking lunch bijhoort. U hebt, exclusief de beschikking over de ‘Morning Room’ met openhaard en aansluitend de overdekte veranda en de ‘Dining Room’, voor een meer formele setting, met uitloop naar een zonnig terras.

Voor de hele kleine groep van 2 t/m 4 personen is er de ‘Study’, intiem met open haard, vergadertafel en comfortabele fauteuils. Bij alleen de huur van de ‘Study’ is er geen exclusiviteit van de locatie, wel beschikt deze kleine vergaderruimte over een eigen ingang en terras. U kunt genieten van diverse terrassen in de prachtige, landelijke tuin; een van de terrassen heeft een openhaard en een buitenkeuken, waarvan u, tijdens de lunch of het diner na uw vergadering, gebruik kunt maken. Gastvrijheid en flexibiliteit staan hoog aangeschreven op deze inspirerende locatie.

Bereikbaarheid & Ligging
De locatie is een historische boerderij gelegen te Langbroek (tussen Doorn en Wijk bij Duurstede). De vergaderlocatie is goed bereikbaar met de auto, op 10 minuten van de snelweg A12. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein.

Eten & Drinken
Indien gewenst kunnen wij ontbijt en lunch voor u serveren. Mocht u gebruik willen maken van het diner dan adviseren wij u een geweldig restaurantje aan het water vlak bij onze locatie.

Bij dit 4-uurs ‘Exclusief vergaderen op een boerderij in Midden Nederland’ arrangement is inbegrepen

  • Ontvangst met koffie, thee en water
  • Koffie / thee / water tijdens de bijeenkomst
  • Onbeperkt sappen tijdens de bijeenkomst
  • Snoepjes, koekjes en fruit
  • WiFi, Flip-over met stiften
  • Gratis parkeren
  • Prijs € 8 p.p. exclusief zaalhuur

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Of bekijk hier het totaalaanbod van Vergaderruimtes in Utrecht.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.