Nieuws

NIEUW: Bedrijfsfeest met unieke strandactiviteiten en een gezellige BBQ!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Een uniek bedrijfsuitje met voor ieder wat wils; ontspannen op het strand, sportieve activiteiten en heerlijk eten en drinken. De perfecte plek voor het jaarlijks bedrijfsfeest!

Uniek bedrijfsfeest op de Brouwersdam:
Daar waar de zee tegen de kust slaat, waar surfers, strandjutters en zonaanbidders hun batterij opladen, maar ook waar goede en gezonde streekproducten worden gebrouwen. WIj koken vers, lokaal en eerlijk. Ons bedienend personeel kan je precies vertellen waar de ingrediënten van een gerecht vandaan komen.

En dit alles in een interieur waarin je veel mee krijgt van de omgeving en de oorsprong waar de ingrediënten vandaan komen. Wij maken veel gebruik van recycling en vinden het leuk om bestaande materialen een tweede leven te geven met een nieuwe functie. Onder andere zijn er prachtige muurvullende foto’s van de visserij op de Noordzee en lampen van lege weckpotten.De basis is stoer, ongecompliceerd met een rafelig randje, ingevuld met kleurrijke gezelligheid. Als je je wilt opwarmen na een frisse duik kan dat bij ons warme middelpunt, een grote houtkachel omringd met een bank en kussens. Verder hebben we veel knusse tafeltjes om lekker lang aan te tafelen, zowel binnen als op de terrassen en kun je heerlijk wegdommelen op een van onze schommelbanken!

Blowkarten, kitebuggyen en powerkiten aan de Brouwersdam!

Maak je bedrijfsuitje compleet met een van de onderstaande activiteiten!

Strandzeilen
Tijdens het strandzeilen rij je in een snelle zeilwagen, een blokart, voorzien van een groot zeil. Dit maakt het mogelijk om over het strand te scheuren met alleen de kracht van de wind. Jullie oefenen in groepjes van 2 met de blokarts, terwijl de instructeur jullie in de gaten houdt en tips geeft. Hebben jullie het strandzeilen onder de knie? Dan kunnen jullie tegen elkaar racen om te kijken wie er de allersnelste is! Strandzeilen is een activiteit die voor iedereen geschikt is, er is geen zeilervaring voor nodig.

Kitebuggyen
Bij het kitebuggyen rijd je in een kleine buggy met daarop een grote vlieger, oftewel een kite, die de wind vangt. In een mum van tijd race je over het strand. Het kitebuggyen is een spectaculaire activiteit die geschikt is voor iedereen! Het is belangrijk dat het kitebuggyen veilig verloopt. Onze instructeurs geven instructies om goed en veilig met de kite overweg te kunnen. Dit is de eerste stap in de clinic kitebuggyen. Als jullie dit onder de knie hebben, gaan jullie leren de buggy te besturen. Hierna zijn jullie klaar om zelfstandig over het strand te racen. Onze instructeurs blijven altijd in de buurt om jullie in de gaten te houden en tips te geven.

Powerkiten
Voel de snelheid en kracht van de wind in je vlieger (powerkite). Tijdens het powerkiten kunnen jullie je compleet uitleven op het brede strand van de Brouwersdam. We gebruiken verschillende maten vliegers. Uiteraard passen we de grootte van de vlieger aan op de desbetreffende windkracht. Op deze manier waarborgen wij altijd de veiligheid van onze deelnemers tijdens de clinic.

Klik hier voor meer informatie of boek dit bedrijfsfeest val vanaf €49,50 p.p. Liever een ander bedrijfsfeest? Klik hier en bekijk het totaalaanbod van Bedrijfsfeesten in Noord-Holland.

Met feestelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Feestkrant.nl

Redacteur

Comments are closed.