Nieuws

NIEUW: All-in culturele feestavond in een Fort bij Nijmegen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Op zoek naar een bijzondere locatie voor het volgende bedrijfsfeest? Lekker dineren en de gehele avond inclusief alle drankjes. Dat is pas op en top genieten op deze bijzondere locatie in Nijmegen. Aan het water, landelijk, maar toch centraal gelegen!

Bedrijfsfeest in een Wijnfort
Het fort heeft een grote reputatie in het op-en-top verzorgen van unieke bedrijfsfeesten en originele evenementen. Dat doen wij voor kleine gezelschappen, maar ook voor grotere gezelschappen tot 800 personen. Alles wordt door de medewerkers van het Fort tot in de puntjes verzorgd; van binnenkomst tot vertrek. Het fort in Lent heeft geen standaard aanpak, maar het succes komt voort door de bijzondere feestlocatie in combinatie met de gastvrije instelling en het bijzondere aanbod van bedrijfsfeest-arrangementen. Aan het water, landelijk, maar toch zeer centraal gelegen!

Culinaire verwennerij
Bij Fort Lent staat culinaire verwennerij hoog in het vaandel. Feest en culinair is een onlosmakelijk combinatie. Wanneer u kiest voor het feestelijke arrangement ‘waar gerechten en wijn elkaar ontmoeten’ trakteert u uw gasten op een heerlijke feestavond met een ongekend culinair niveau.
Culinaire invulling
Ontvangst: U en uw gasten worden ontvangen met Prosecco en amuse

✓ Voorgerechtje: Gemarineerde tonijn met pepers en grove mosterd

✓ Warme gerechtjes: Kabeljauw met crème van gerookte bospeen en trompet de la mort. Hertenfilet met paddenstoelen en hete bliksem

✓ Dessert: Kaasplateau met diverse Europese kazen en Koffie met friandises

Deze Culinaire Feestavond is inclusief:

  • Culinaire feestavond ‘L’ vanaf 10 personen
  • Tijdsduur van 3 uur
  • All inclusive drankenarrangement, exclusief buitenlands gedistilleerd en likeuren
    Prijs: € 50,00 p.p. vanaf 10 personen

Klik hier voor de uitbreidingen op de feestavond of voor meer informatie of bekijk hier het totaalaanbod van alle bedrijfsfeesten.

Met feestelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Feestkrant.nl

Redacteur

Comments are closed.