Nieuws

Nieuw: 32-uurs Vergaderarrangement op de Veluwe

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Prachtig gelegen aan de rand van de Veluwe, net ten noorden van Amersfoort, in Nijkerk vindt u deze 4-sterren locatie met 110 comfortabele kamers en suites, restaurant, bar, een spa en 13 vergaderzalen. Voor een meerdaagse absoluut een aanrader om uw zakenrelaties te ontmoeten.

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie?
Prachtig gelegen in de pittoreske omgeving van de Veluwe, net ten noorden van Amersfoort, ligt dit moderne 4-sterren hotel met uitgebreide zakelijke faciliteiten. Ideaal gelegen nabij snelweg A28, die Utrecht met Zwolle verbindt, biedt het hotel een comfortabele uitvalsbasis voor gasten op zakenreis of bezoekers van het gebied.

Multifunctionele zalen voor diverse bijeenkomsten
Hotel Ampt van Nijkerk beschikt over 13 multifunctionele zalen voor allerlei soorten bijeenkomsten. Van vergadering of een intieme receptie tot een symposium of feest. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw bijeenkomst en kunnen ook de hele organisatie uit uw handen nemen. Wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt!

U kunt ook kiezen voor het gemak van onze vergaderarrangementen, eventueel aangevuld met uw wensen. Dan bent u in één keer helemaal ontzorgd.

Onze unieke vergaderarrangementen bieden de ideale combinatie van gemak en professionele voorzieningen. U hoeft zich alleen bezig te houden met uw gasten, de rest verzorgen wij. Eventueel kunt u de vergadering aanvullen met een lunch of diner.

Ook op zoek naar een 32 uurs Vergaderarrangement op de Veluwe?

Redacteur

Comments are closed.