Nieuws

Met Trees over de Wallen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Een hilarische wandeling over de Wallen met Trees, een rondvaart op de borrelboot en een diner ter afsluiting. Voor een gezellig bedrijfsuitje in ons mooie Amsterdam gaat u met Trees op stap en borrelt u gezellig met uw collega’s op het water.

Trees Bakker runt de bedrijfskantine van Amsterdam Entertainment. Met name haar broodje bal is een veelgevraagd lunchgerecht. Voordat Trees bij ons kwam werken, werkte ze als toiletjuffrouw in diverse cafés op de Wallen.

Rondleiding 
In de jaren dat zij achter haar schoteltje zat, heeft zij een enorme schat aan verhalen, informatie en roddels verzameld over de Amsterdamse Wallen. Omdat wij u haar ervaringen niet willen onthouden, neemt Trees u mee op haar bijzondere wandeling door het oudste deel van Amsterdam en langs het oudste beroep ter wereld. Tijdens de rondleiding vertelt zij u over het ontstaan en de ontwikkeling van Amsterdam, van vissersdorp tot de metropool die zij nu is. Het accent van haar verhaal ligt vanzelfsprekend op de voornaamste activiteit op de Wallen. Zij informeert u op haar eigen unieke wijze over de (laagste) tarieven en de belastingvoordelen voor de dames én de bezoekers van dit economisch aantrekkelijk stukje Amsterdam.

Unieke persoonlijkheid
Trees is een warme, humoristische en excentrieke persoonlijkheid die een bijzondere band heeft met deze omgeving en dat zult u beslist merken aan haar verhaal. Met Trees over de Wallen is een hilarische en onvergetelijke rondleiding waarbij u ook nog het een en ander opsteekt! De wandeling eindigt bij een gereedliggende rondvaartboot. Hiermee maakt u een rondvaart door de prachtige en wereldberoemde grachten van Amsterdam. U ontdekt dat Amsterdam vanaf het water nog mooier is dan vanaf de kant.

Lijkt u deze rondleiding wel wat? Kijk hier voor meer informatie en prijzen over de rondleiding met Trees over de Wallen 

Redacteur

Comments are closed.