Nieuws

Ludieke Kerst- of Nieuwjaarsborrel in een Klimhal

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Wilt u dit jaar ook uw standaard Kerstborrel of Nieuwjaarsborrel op een ludieke en originele manier organiseren? Nodig uw collega’s, zakenrelaties en/of leveranciers eens uit om te komen klimmen in Amsterdam, Arnhem, Dordrecht, Nieuwegein of Heerenveen.

Na een ontvangst geheel in stijl met warme chocolademelk, koffie/thee en apfelstrudel gaan de deelnemers van start om onder begeleiding van onze instructeurs te klimmen en daarbij dienen ze individueel én als team diverse cadeautjes te verzamelen. Deze cadeautjes hangen verspreidt over de klimwand. Minder geoefende klimmers kunnen laag bij de grond hun cadeau al van de muur plukken, durfallen zullen deze bovenin de klimwand moeten zien op te halen.

Indien u wenst is het mogelijk dat we het kerst- of nieuwjaarsarrangement uitbreiden met een lunch, diner of borrelgarnituur. Uiteraard allemaal geheel in kerst en nieuwjaarssferen. Het is ook mogelijk dat wij een nieuwjaarsattentie in de vorm van het indrukwekkende bergsportboek Ooghoogte of de door u aangeleverde attentie aan de deelnemers uitdelen. Informeer naar de mogelijkheden!

Ludieke Kerst- of Nieuwjaarsborrel in een Klimhal

Redacteur

Comments are closed.