Nieuws

Live bijwonen – Pauw & Witteman en De Wereld Draait Door

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Altijd al eens een live tv-uitzending bij willen wonen? Wij bieden u deze unieke kans! Een compleet avondje uit met 2 live-uitzendingen: “De Wereld Draait Door” en “Pauw & Witteman”!

Ontvangst / 17:30 – 18:00 uur
In het Mediacafé Westergasfabriek in Amsterdam wordt u ontvangen met een drankje en een kleine versnapering.

Live: De Wereld Draait Door / 18:00 – 20:00 uur
De avond begint met het bijwonen van de live-uitzending van het populaire VARA-programma ‘De Wereld Draait Door’, gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk, live op Nederland 1 van 19:00 tot 19:50 uur. Vooraf vertelt uw gids allerlei weetjes over wat er gebeurt in de studio en hoe dit programma gemaakt wordt. Wellicht lukt het hem ook om u kennis te laten maken met een paar van de bekende gasten in de studio!

Diner & Interactieve Quiz 20:00 – 22:00 uur
Tussen de programma’s door wordt er gedineerd in het Mediacafé Westergasfabriek. U kunt kiezen uit 5 voorgerechten, 5 hoofdgerechten (vlees/vis/vega) en 2 desserts (of koffie/thee). Drankjes zijn inbegrepen.

Na het diner speelt uw gids met de hele groep een interactieve quiz over televisie, met veel ingebouwd plezier!

Live: Pauw & Witteman / 22:00 – 24:00 uur
Tenslotte woont u de live-uitzending bij van het VARA-programma Pauw, gepresenteerd door Jeroen Pauw, live uitgezonden op Nederland 1 van ca. 23:00 tot 24:00 uur. Talkshow met interessante, actuele gasten. Uw gids zorgt ook hier weer voor de nodige begeleiding en leuke weetjes.

Lees hier meer over dit arrangement.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.