Nieuws

LetsMeet.nl Secretaresse Event ‘Snoepreisje Amsterdam’

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Dinsdag 14 september was het tijd voor het vierde Event van LetsMeet.nl. LetsMeet Events zijn netwerkbijeenkomsten die BusinessBookers organiseert voor de secretaresse. Tijdens deze netwerkbijeenkomsten hebben secretaresses de kans om kennis te maken met andere secretaresses.

De bijeenkomsten worden gecombineerd met een leuke activiteit of workshop. BusinessBookers organiseert deze bijeenkomsten in samenwerking met verschillende partners, waar BusinessBookers mee samenwerkt. Deze vierde bijeenkomst is georganiseerd in samenwerking met Amsterdam Events. Amsterdam Events organiseert feesten & bedrijfsuitjes (teambuildings) in Amsterdam.

IMG_3777Snoepreisje Amsterdam
Op de dagen dat de drie voorgaande events plaatsvonden scheen de zon volop, tijdens dit event was dat wat minder het geval. Gelukkig was er gezorgd voor regenponcho’s en hadden de meeste dames een paraplu meegenomen. Toch heeft niemand dit er van weerhouden om naar Amsterdam te komen. Het scheelt natuurlijk ook dat we in Nederland wel wat gewend zijn!

Na ontvangst met koffie en appeltaart werd de groep in tweeën gedeeld. Beide groepen gingen met een enthousiaste gids op pad. De gidsen leidden ons rond langs typische Amsterdamse bezienswaardigheden en plaatsen: Bureau Warmoesstraat, de Wallen, de grachten, de Jordaan, de PC Hooftstraat, het Rijksmuseum en nog veel meer!

Onderweg werden er tussenstops gemaakt voor een likeurproeverij, een chocoladeworkshop en een kaasproeverij. Allemaal erg leerzaam en natuurlijk ook lekker! Ook zat er een een rondvaart in het programma over de grachten. Tijdens deze rondvaart was het tijd voor het leuke spel ‘Tjoen van Toen’. Na de tijd was het tijd voor een lekker glaasje bubbels in een gezellig café in de PC Hooftstraat. Voor dat de dames naar huis gingen kregen ze ook nog een leuke goodiebag meenaar huis als herrinering aan de dag.

parapluWil jij er ook bij zijn de volgende keer?
BusinessBookers organiseert de komende tijd nog veel  meer events door heel Nederland. Als je lid wordt van de Secretaresse Community kun jij er gratis bij zijn. Op LetsMeet.nl vind je een overzicht van de komende events.

 

Ben je benieuwd naar foto’s van dit event? Klik dan hier.

Redacteur

Comments are closed.