Nieuws

Kerst personeelsfeest aan boord van de partyboot in Rotterdam

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Kerst personeelsfeest aan boord van de partyboot in Rotterdam
Kerstfeest is een feest van lekker eten, heerlijk samenzijn met vrienden en gezelligheid rond de kerstboom. Rotterdam is de stad bij uitstek om lekker te genieten van de gezellige decembermaand. De hele stad staat in het teken van de winter en natuurlijk de feestdagen. Vier de kerst dit jaar met een onvergetelijk feest aan boord. Op stijlvolle wijze glijdt De Majesteit over De Maas langs de wereldberoemde Skyline en door de moderne en authentieke havens.

Vier de kerst dit jaar met een onvergetelijk feest aan boord!
Welkom aan boord! Een spannend moment, als u aan boord stapt van de Raderstoomboot. Bij binnenkomst wordt u door onze kapitein en zijn bemanning verwelkomd. De Kerstman zorgt voor een warm onthaal met een feestelijk drankje en luxe hapjes. Alle salons aan boord zijn gedecoreerd in een stijlvolle en gezellige kerstsfeer. Na onze vriendelijke ontvangst kunt u de sfeervolle ambiance van het schip zelf ervaren.

Aan uw gereserveerde tafel(s) bent u altijd zeker van een comfortabele zitplaats. Maar uiteraard nodigen wij u van harte uit om in de prachtige salons en bij de doorkijk rond de machinekamer een kijkje te nemen. Het kerstprogramma wordt ingevuld door een live band met een onuitputtelijk repertoire, van sfeervolle achtergrond muziek tijdens het diner tot ‘golden oldies’ en bovendien de nieuwste top 40-hits. Stil zitten is geen optie. Er wordt dan ook volop gedanst!

Entertainers zorgen voor de vrolijke noot aan boord. De kerstman maakt het feest compleet. Heeft u een jubileum? Laat het ons weten. En maak ook zeker een leuke partyfoto bij de Phocabby in de entreehal.

Meer informatie over dit kerst personeelsfeest op de partyboot?

Redacteur

Comments are closed.