Nieuws

Hollandse Feestavond all-in

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Hollandse Feestavond!

Een spetterende all-in Feestavond voor iedereen. Deze avond zit vol verrassingen en zal zorgen voor ontspanning, Brabantse gezelligheid, volop heerlijk eten en drinken, lachwekkende taferelen gedurende de gehele avond, geweldige zang en muziek van onze top DJ. Daarnaast zal de feestvreugde enorme impuls krijgen door allerlei vrolijke verkleedaccessoires.
Een avond waar nog lang over nagepraat zal worden. Het perfecte bedrijfsuitje om uw collega’s beter te leren kennen.

Het all-in programma

Welkom: U wordt welkom geheten door onze schoonmaak-animatie dames. Deze zullen u laten ondervinden dat de Brabantse gezelligheid geen leugen is. Als eenieder is voorzien van de nodige consumpties wordt u uitgenodigd voor een overheerlijk buffet.

Opening Buffet: Een vari√ęteit aan koude en warme gerechten van vis en vlees. U kunt dan ook genieten van dit heerlijke buffet met voor ieder wat wils.

Animatieteam: Doorlopend in deze avond komt het duo Zletty en Zlotty die ervoor zorgen dat de Brabantse gezelligheid geen leugen is en dat u geniet van deze spetterende avond. Lachwekkende anekdotes passeren de revue. Top DJ Jeroen verzorgt de muziek die nodig is voor een Hollandse feestavond.
Zodra men er aan toe is wordt de feeststemming opgevoerd en zullen menige voetjes de dansvloer raken. Een feestavond vol meezingers. Deze avond, waarbij alle dranken naar believen worden geserveerd, is een gegarandeerd succes.

Hollandse Feestavond boeken ?

Redacteur

Comments are closed.