Nieuws

Hilarische Zeskamp in Gelderland

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Een actieve zeskamp met onder andere: reuze skippy’s, een grote Limbodansstellage, een reuzetwister, werpspellen en ga zo maar door! De zeskamp wordt aangepast aan de groepsgrootte en eigen wensen. Werk met je hele team samen, want alleen dan win je! De ingrediënten: Uitdaging met hilarische momenten

De Zeskamp
Jullie worden ontvangen waarna de groep wordt onderverdeeld in meerdere teams. De strijd barst los! Welk team beschikt over de juiste combinatie van kracht, tactiek en doorzettingsvermogen? Achtereenvolgens worden de onderdelen doorlopen waarbij het zaak is goed samen te werken! Samen sterk in teamverband is het centrale thema van de dag. Wie wordt de winnaar van dit sportieve uitje? Competitie en gezelligheid gegarandeerd. Waarbij wij (zeker) bij grotere groepen flinke eyecatchers kunnen neerzetten.

Ook mogelijk op eigen locatie
Denk je nou echt: Ja! Deze activiteit willen wij gaan doen met ons volgende uitje, maar is Gelderland te ver weg? Wij komen ook graag naar jouw locatie! Heb je een eigen locatie waar wij gebruik kunnen maken van een open veld en waar electriciteit aanwezig is? Wij komen ook graag jouw kant op.

Deze hilarische Zeskamp is inclusief:

  • Gebruik materialen
  • Duur: circa 2,5 uur
  • 2 Prijzen: beker voor de 1e plaats en een beker voor de laatste plaats

Klik hier voor meer informatie over deze Hilarische Zeskamp in Gelderland of bekijk hier het totaalaanbod van Teambuilding in Gelderland.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.