Nieuws

Feest-tip: Unieke westernparty in Brabant

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Wilt u een echte Westernparty beleven en even terug in de tijd reizen naar de tijd van de cowboys, saloon en westerngames? Op deze unieke feestlocatie gaat u de avond van uw leven meemaken. Neem collega’s mee en beleef een fantastische Westernparty.

Bij deze Unieke westernparty in Brabant is inbegrepen:

  • Programma van 4,5 uur.
  • Ontvangst met koffie / thee en donuts
  • Onbeperkt bier, wijn en fris
  • Uitgebreid Amerikaans buffet
  • Luxe dessertbuffet
  • Table magic 1,5 uur
  • Westerngames in Falls City

Programma:
18.00 -18.15 uur: ontvangst van de gasten door de Crockett Family met koffie, thee en donuts.

18.15-19.15 uur: westerndorp Falls City bestaat uit enkele winkels, een smit, een sherriff’s office met jail, een saloon, hotel en een paar stallen met koeien en paarden. Toch is hier nog meer dan genoeg te beleven. Onze cowboys zullen u en uw gasten rondleiden en uitdagen tot enkele originele westerngames waaronder: schieten, spijkerbroekhangen en spijkerslaan. Deze activiteiten zijn uiteraard vrijblijvend. De beste heer en dame bij het spijkerbroekhangen ontvangen een fles wijn.

19.15 -22.00 uur: de bar is geopend en er zal onbeperkt worden geschonken. De volgende dranken zijn beschikbaar: Frisdranken: cola, cola light, seven-up, spa blauw, spa rood, liptonice, sinas, appelsap, bitter lemon en jus d’orange, bier: Dommelsch van de tap. Wijnen: droge en zoete witte wijn, rode wijn en rosé.

19.30 uur: buffet bestaande uit: Soep: tomatensoep met stokbrood en kruidenboter. Vlees: Spare ribs, kip sate, pulled pork. Bijgerechten: aardappelgratin, plaatpizza, warme wraps en ratatouille van groenten. Koude gerechten: salade van wedges, coleslaw, maiskolf met boter en suiker, bonensalade, chicken wings.

20.30-22.00 uur: Onze huis – goochelaar is een ras entertainer, die steeds weer voor verbazing en hilariteit zorgt met wat zich onder zijn vingervlugge handen en voor uw ogen afspeelt.

21.00 uur: dessertbuffet bestaande uit: Bavaroises gegarneerd met slagroom in de smaken: citroen, stoofpeertjes, ananas, chocolade en passievrucht. 2 soorten schepijs (vanille en chocolade)

21.55 uur: prijsuitreiking

22.30 uur: bedanken van de gasten en einde feestavond

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over deze Unieke westernparty in Brabant. Of bekijk hier het totaalaanbod van Feesten in Brabant.

Met feestelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Feestkrant.nl

Redacteur

Comments are closed.