Nieuws

Feest op en aan het water in Twente

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Voor een compleet verzorgd dagje uit aan het water en op strand is dit actieve bedrijfsuitje een geweldige belevenis en voor jong en oud uitstekend te doen. Beleef een fantastische dag met collega’s op een unieke locatie in Twente.

Waterbal strandspektakel en Beachvolleybal op het strand
Heeft u ooit al eens willen wandelen op het water? Dat kan nu met het waterbal strandspektakel op Evenementenlocatie het Hulsbeek. U krijgt de gelegenheid om in een waterbal te kruipen en samen met uw collega’s/ vrienden een race te doen op het water.

Naast dit spectaculaire onderdeel kunt u in teamverband de strijd aan gaan met uw collega’s/ vrienden op het beachvolleybal veld. Bent u fanatiek genoeg om met uw team de bal over het net te smashen en een mooie duik te maken naar een lage bal! Daarnaast kunt u alle technische trucjes en lenigheid in de strijd gooien om de titel de behalen bij Braziliaans voetbal. Hebt u de capaciteiten van Ronaldinho?

Al met al is dit arrangement een heerlijk dagje uit waar plezier en competitie centraal staan.

Dit arrangement is zeer geschikt als personeelsuitje, bedrijfsuitje of bedrijfs-familiefeest. En eventueel optioneel af te sluiten met een BBQ of goed verzorgd buffet.

Klik hier voor meer informatie of bekijk hier het totaalaanbod van Twente voor groepen!

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.