Nieuws

Diner Dansant op de partyboot met lekker eten, top entertainer en Swingende Afterparty!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Een avondvullend programma met entertainment, heerlijke gerechten, een top entertainer en een swingende afterparty!
Tijdens dit swingende diner kunt u ook nog genieten van de prachtige rondvaart. Afhankelijk van het weer, getijde en de bezienswaardigheden kiest de kapitein een bijpassende route waardoor elke vaart weer spannend is! Uiteraard kun je wel altijd genieten van de prachtige Rotterdamse skyline, de SS Rotterdam en de Erasmusbrug.
Ook zul je versteld staan van de bedrijvigheid op het water.

Wally trakteert u op een swingende avond!

Wally zal u trakteren op een swingende avond. Hij vult de avond met zijn swingende repertoire van jazz, soul en Rock and Roll. Samen met zijn trouwe geluidsman/DJ zorgt hij voor een spetterende avond. Sfeervolle swing nummers afgewisseld met uptempo Rock’n’Roll, waarbij het publiek standaard aan het dansen slaat. Ondertussen kun je genieten van een uitgebreid 3-gangen diner op het sfeervolle partyschip, De Ameland. De hoofdgerechten zullen op bijzondere wijze in de zaal bereid worden!

Vanaf 19:30 uur
U wordt hartelijk ontvangen door het personeel aan boord van het prachtige partyschip de Ameland. De bemanning zal u assisteren langs de garderobe. Hierna ontvangt u een welkomstcocktail, waarna u door de bemanning geassisteerd wordt naar uw tafels.

Ca. 20:00 uur
Let the party begin! De scheepshoorn loeit, de trossen gaan los, en we kiezen het ruime sop. We leggen onze koers richting Rotterdamse havens en skyline. De show wordt door de crew aan u gepresenteerd en de scheepsregels worden uitgelegd. Gedurende de gehele avond kunt u genieten van wijn, fris, waters, bier en sappen.

Ca. 20:30 uur
De servicecrew van de Ameland serveert u de soep aan tafel. Na de soep wordt het royale buffet, samengesteld door de keukenbrigade, geopend. U wordt per tafel uitgenodigd om dit fantastische buffet persoonlijk te ontdekken. De gehele avond wordt u aan een stuk door vermaakt met spectaculaire zang, cabaret, dans en theater.

Ca. 22:30 uur
U krijgt een heerlijk dessert van diverse mousses, slagroom en fruit uitgeserveerd aan tafel door de ‘artiesten bemanningsleden van de Ameland’. De show gaat onverminderd door.

Ca. 23:45 uur
De Ameland meert af aan de Parkhaven in Rotterdam. De bar sluit en wij verwennen u nog met een kopje koffie met heerlijke friandisses.

24:00 uur
Einde van deze spectaculaire show avond, u wordt tijdens het ontschepen door de gehele bemanning uitgewuifd.

Meer informatie over dit spectaculaire personeelsfeest op het water.

Op zoek naar meer originele personeelsfeesten?

Met recreatieve groet,
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.