Nieuws

Culinaire Kookworkshop in Doesburg

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Het koken voor elkaar arrangement is een culinair groepsuitje waarbij de handen uit de mouwen moeten worden gestoken. Dit alles op een gezellige en sfeervolle manier. De gerechten die we maken gaan we natuurlijk met zijn allen opeten.

Samen kokkerellen – Gezelligheid in de keuken
U wordt ontvangen met koffie en een heerlijke koek. De gastheer zal het programma van de middag uitleggen. Daarna gaat de schort voor en de koksmuts op!

Onder leiding van onze chef-kok gaan we met zijn allen een heerlijk diner voorbereiden op een gezellige en sfeervolle manier. Alle gerechten zullen we natuurlijk samen opeten. Heerlijke gerechten zoals Ardenner ham met meloen, carpaccio, gamba’s, groenten, salades, parfait en appeltaart met vanille saus; laat u zich verrassen.

Alles draait hierbij om teamwork! Het eten gebeurt onder het genot van een drankje en gezellige muziek.

Deze Culinaire Kookworkshop in Doesburg is inclusief

  • Ontvangst met koffie en een koek
  • Bereiding diner o.l.v. de chef-kok
  • Opeten van uw eigen bereide diner

Boek Culinaire Kookworkshop in Doesburg al vanaf € 74,50 p.p.

Lees hier meer over deze Culinaire Kookworkshop in Gelderland of bekijk hier het totaalaanbod van alles Culinaire bedrijfsuitjes.

Kunnen wij u helpen met het zoeken en boeken van uw bedrijfsuitje? Bel dan gratis 0800- 7 807 807 voor hulp en advies van onze vrijetijdsspecialisten. Wij zijn van ma-do bereikbaar van 09.00 – 22.00 uur, vrijdag van 09.00 – 17.30 en zat-zon van 10.00-14.00 uur.

Met culinaire groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.