Nieuws

Congrescentrum De Werelt in Lunteren heeft de Europazaal vernieuwd

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Congrescentrum De Werelt in Lunteren heeft deze zomer de Europazaal gerenoveerd. De capaciteit van de Europazaal is van 450 naar maar liefst 600 zitplaatsen gegaan. Dit hebben ze gerealiseerd door het plaatsen van een balkon met comfortabele theaterstoelen. Maar ook de vloer, het plafond en de wanden zijn in een nieuw jasje gestoken, dit is een ontwerp van Nieuw Nederland Architecten uit Baarn.

De Europazaal is voorzien van klimaatbeheersing en van de allernieuwste verlichting en apparatuur. Zo zijn er bijvoorbeeld opnamemogelijkheden van beeld en geluid. Breedbeeldprojectie via een beamer met een zeer grote lichtsterkte en projectie van de spreker op het grote scherm behoren ook tot de mogelijkheden. Dit alles is via een besturingssysteem (AMX) met elkaar verbonden.
Via een touchpanel in de zaal kan de spreker licht, geluid, beeld en verduistering zelf bedienen. Het vaste podium van 10×6 meter is voorzien van theaterverlichting.

De Europazaal is na deze restyling voor vele doeleinden te gebruiken. Uiteraard als congreszaal, maar ook als beurs-, presentatie-, feest- of receptieruimte met een vloeroppervlakte van maar liefst 400 m².

Bent u uw meeting of congres al aan het plannen voor het najaar en past deze locatie wellicht bij uw wensen en eisen?
Informeer naar de mogelijkheden bij BUSINESSBOOKERS of klik hier voor een passend arrangement.

Redacteur

Comments are closed.