Nieuws

‘Business Meets Pleasure’ met de eerste editie ZAKELIJKUIT

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

De eerste editie van het ZAKELIJKUIT magazine is verspreid onder 30.000 zakelijke klanten. Het nieuwe magazine van BUSINESSBOOKERS helpt en adviseert o.a. directiesecretaresses, managementassistenten, officemanagers of personeelsverenigingen bij het zoeken naar de juiste invulling van een zakelijk uitje buiten de deur.

Het magazine, een uitgave van BUSINESSBOOKERS, is een informatiebron voor de zakelijke klant die regelmatig zakelijke activiteiten buiten de deur organiseert. Het geeft een overzicht van locaties met een bijzonder karakter die te gebruiken zijn voor een vergadering, congres, workshop of training. Daarnaast bevat het magazine informatie over de leukste feestlocaties, ideeën voor bedrijfsuitjes en een top 10 met populaire bedrijfsfeesten.

BUSINESSBOOKERS, een onafhankelijke uitgever, event marketeer en boekingspartner voor veel bedrijven in Nederland, is een jong en dynamisch bedrijf met enthousiaste medewerkers. BUSINESSBOOKERS werkt samen met de beste locaties en bureaus. Producten en partners zijn nauwkeurig geselecteerd om ervoor te zorgen dat er voor iedere klant een passend aanbod is.

ZAKELIJKUIT magazine belicht de terreinen waarop BUSINESSBOOKERS zich begeeft.

Voor meer informatie kijk op www.businessbookers.nl of bel voor een uitgebreid advies 0800-7807807.

Nieuwsgierig naar ZAKELIJKUIT?

Redacteur

Comments are closed.