Nieuws

Blokarten of Powerkiten – Stranduitje op de grens van Zeeland en Zuid-Holland

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Wat dacht u van een prachtige dag op het strand met flitsende strandsporten zoals blokarten of powerkiten? Maak de dag compleet met een borrel, lunch of barbecue op het terras van onze prachtige Beachclub op de Brouwersdam.

Powerkiten (Vliegeren) 1,5 uur
Als break tussendoor, of om lekker even uit te waaien. Onze instructeurs laten de deelnemers kennis maken met verschillende vliegers. Van lief en klein tot groot en uitdagend. Voor alle deelnemers hebben we een passende vlieger beschikbaar. Al snel heeft iedereen de krachtige vliegers onder controle, en wordt er naar hartelust gespeeld met de wind.

Het programma is uitermate geschikt om te combineren met één van onze andere activiteiten.’s Ochtends beachgolf, of een beachchallenge en ’s middags kitebuggyen. Om de dag compleet te maken kunt u kiezen voor een heerlijk lunchbuffet en/of zomerse bbq op onze Beachclub.

Blokarten (Strandzeilen) 1,5 uur
Blokarten is makkelijk te leren; na een klein stukje theorie, beginnen we met de basis: rechtuit rijden en remmen. Daarna komen de verschillende bochten aan bod. Al snel heeft iedereen de kick van het blokarten onder de knie. Als afsluiter kan er een wedstrijd worden gehouden met een leuke prijs voor de winnaar!

Ook dit programma kunt combineren met één van onze andere activiteiten en uitbreiden met een heerlijke lunch en/of bbq op onze Beachclub.

Nog meer leuke strandactiviteiten
Naast Powerkiten en Blokarten zijn er nog veel meer leuke strandactiviteiten te ondernemen zoals kitebuggyen, kitesurfen, beachchallenge, Stand up Paddle Boarden, beachyoga, beachgolf, raften, kajakken, skimboarden en nog veel meer..

U kunt het programma geheel naar eigen wens samenstellen, daarbij zijn verschillende combinaties van bovenstaande activiteiten mogelijk. U kunt de dag uitbreiden met talloze horceaopties op het zonnige terras van onze Beachclub. Informeer gerust naar de mogelijkhede

Reviews

  • “Was een prima middag. Jammer dat het blokuren niet door kon gaan ivm het te rulle zand. Als alternatief kregen we kitesurfen, wat ook vrij lastig was door het rulle zand. Verder prima organisatie door natural high.” Aldus W. Janssen
  • “Prima dag gehad met erg behulpzame ter zake kundige instructeur en prima catering . Aanrader!” Aldus S.H.A. Duran

Klik hier voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte! Of bekijk hier het totaalaanbod van alle Bedrijfsuitjes op het strand.

Met vriendelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.