Nieuws

Biesbosch Special – de keuze is reuze! – Hilarisch Teamuitje!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Ontdek samen met uw team Nationaal Park de Biesbosch met een minirondvaart en de unieke Sloepenchallenge op het water. Weet uw team de opdrachten het snelst tot een goed einde te brengen dan bent u de winnaar van deze dag. Daag uw collega’s uit tijdens dit Hilarisch Teamuitje in de Biesbosch!

De Sloepenchallenge
Deze challenge op het water is uniek! De deelnemers zullen zelf moeten varen, aanleggen, navigeren en manoeuvreren. U wordt in groepen verdeeld en vertrekt met een eigen elektrisch aangedreven sloep richting recreatiegebied de Aakvlaai van Nationaal Park de Biesbosch.

In de Aakvlaai zijn GPS punten uitgezet die de teams per sloep moeten zoeken. Dit is hilarisch want een GPS geeft wel richting aan maar geen land of water. De Aakvlaai van Nationaal Park de Biesbosch wordt hierdoor een echt doolhof dus het vinden van al de GPS punten is een behoorlijke uitdaging.

Eenmaal het GPS punt gevonden moet door het team een opdracht worden vervuld. Punten kunnen verdiend worden door opdrachten zoals het maken van de gekste groepsfoto, een anagram oplossen of het seinvlaggen-sms spel.

Na de GPS sloepenchallenge gaan de teams al zelf varende onder begeleiding gezamenlijk de oude Biesbosch in om de prachtige natuur te ontdekken.

De GPS sloepenchallenge duurt ongeveer 3 à 4 uur. Het arrangement kan worden uitgebreid met een lunch en eventueel een buffet of een barbecue als smakelijk slot.

Bekijk hier het programmavoorbeeld van dit Hilarisch Teamuitje in de Biesbosch:

  • 13:15 uur Start vaartocht richting de Aakvlaai.
  • 14:00 uur Start GPS Sloepenchallenge.
  • 16:00 uur Einde GPS Sloepenchallenge, start minirondvaart.
  • 17:30 uur Aankomst Geertruidenberg

Deze tijden zijn indicatief en aan uw wensen aan te passen.

Review: “We hebben enorm genoten. Het weer was geweldig voor deze dag waarmee het uitje een perfecte combinatie was.”

Klik hier voor het arrangement, de uitbreidingsmogelijkheden en de overige reviews. Of bekijk hier het totaalaanbod van de bedrijfsuitjes in de Biesbosch!

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.