Nieuws

Bent u de douane te slim af?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Don Al Capone woont in Italië en moet vanwege het overlijden van zijn vader naar Chicago om daar de zaken te gaan overnemen. Echter de situatie in Amerika is net als in de tijd van de drooglegging in Amerika in The Roaring Twenties. Helaas is het volgens de wet verboden whisky te vervoeren en zal de whisky gesmokkeld moeten worden. Hiervoor vraagt Don Al Capone uw hulp, want hij wil zoveel mogelijk voorraad mee hebben voor zijn lange verblijf in Amerika. Daarom deelt hij de aanwezige personen in groepen, die afzonderlijk van elkaar de whisky over land en water moeten smokkelen.

Naast de opdrachten moeten de smokkelaars ook proberen de douane te slim af te zijn. Als ze worden aangehouden zullen ze moeten luisteren naar de douane en desnoods de whisky moeten afgeven. Naast de douane zult u nog andere gekke figuren tegenkomen die u misschien wel door omkoping op u kunt krijgen. Alles heeft tenslotte een waarde! De groep die de meeste whisky voor Don Al Capone smokkelt, kan een beloning in ontvangst nemen! Wie weet wordt dank zij uw hulp Don Al Capone naast zijn vader in deze tijd ook een groot, rijk en beroemd man!

Bij terugkomst kunt u onder het genot van een drankje gezellig napraten en vertellen hoe u de douane heeft omgekocht. Wie weet wordt u, na het tellen van de flessen, uitgeroepen als hulp Mister al Capone!

Meer weten over dit bedrijfsfeest in Gelderland?

Redacteur

Comments are closed.