Nieuws

Beleef een authentieke zeildag door Friesland

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Voor uw familiedag, vriendenuitje of met collega’s een fantastische zeildag op de Friese wateren beleven? Met dit authentieke schip ontdekt u bijzondere plekjes in Friesland. U kunt het schip al huren vanaf 2 uur en zo uw eigen zeildag samenstellen.

Drachtstervaart
Ooit de levensader die Dragten welvaart bracht, en nu ligt hij er weer; de Drachtstervaart.

Vanaf 2016 biedt Ayay-Sailing een uniek arrangement met het voormalige turfscheepje Friese snikke “Swaentsje”. In vroeger tijden bracht zij de turf van de gebieden rondom Drachten naar bestemmingen in heel Friesland, tegenwoordig is de ‘Swaentsje’ opnieuw een zeilend bedrijfsvaartuig met als thuishaven de nieuwe Drachtstervaart.

Bij een van de vele horecagelegenheden kunt u inschepen voor een unieke zeiltocht over de vaart en de waterrijke omgeving van Drachten. Vanuit de ruime zitkuip van de ‘Swaentsje’ kunt u zich actief bezighouden met het zeilen maar u kunt ook, met een hapje en een drankje, genieten van al wat er op en om het water te beleven is.

Friese snikke ‘Swaentsje’ is iedere dag te huur en voor iedereen. Met ons speciale uurtarief kunt u altijd zelf bepalen hoe u de dag indeelt.

Ook bieden wij verschillende arrangementen zoals een excursie naar de historische scheepswerf ‘Buitenstvallaat’, een beurtveer naar Oudega vv of een actieve zeiltocht naar het Nationaal Park ‘Alde Feanen’ bij Earnewald. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon een heerlijk stukje zeilen met een lunch of picknick aan boord. Informeer naar de mogelijkheden.

Review:

“We hebben een hele mooie dag gehad op deze mooie boot. De schipper was erg vriendelijk en wist veel te vertellen over de omgeving. Een aanrader!” Aldus R. van Egmond

Prijzen voor het schip met schipper:

  • 2,5 uur € 250
  • 3 uur € 300
  • 4 uur € 400
  • 6 uur € 500
  • 8 uur € 600

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan van deze authentieke zeildag door Friesland Of bekijk het totaalaanbod van Bedrijfsuitjes Zeilen.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.