Nieuws

Bedrijfsuitje Zeilen op een Klipper – Friesland

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Kom verder en ontdek het geheim van ‘De Boekanier’. Zeilen is een fantastische gelegenheid om anderen in een bijzondere omgeving te ontmoeten. Banden weer aan te halen. Relaties op te bouwen of te verdiepen. Samen sportief bezig te zijn. Zeilen brengt u terug naar de dingen die er echt toe doen. Een beetje wind doet wonderen …

Avontuur, ontspanning, buitenlucht, plezier, gezelligheid… een willekeurige greep uit de ongekende mogelijkheden aan boord van de Boekanier.

Het programma van Bedrijfsuitje Zeilen op een Klipper

  • 10.00 uur: De gasten komen aan boord en worden ontvangen door de schipper en bemanning met koffie, thee en Friesche oranjekoek. Afvaart naar het IJsselmeer. De zeilen worden gehesen. De gasten, die mee willen helpen, worden ingedeeld en kunnen de bemanning meehelpen met het hijsen van de zeilen, navigeren en het sturen (aan het roer staan). We zetten koers richting Workum.
  • 12.30 uur: We serveren een lunch, bestaande uit diverse broodjes belegd met kaas, fijne vleeswaren, Rundvleessalade en krabsalade, vers fruit, koffie, thee, melk.
  • 13.30 uur: We leggen aan in de haven van Workum, waar de gasten van boord gaan voor een rondleiding bij het Jopie Huisman museum of een wandeling door dit pittoreske Friese Dorpje.
  • 14.30 uur: Zodra iedereen weer aan boord is, varen we de haven uit en worden de zeilen gehesen richting Makkum.
  • 16.00 uur: We serveren een borrelgarnituur met een schippersbitter, bestaande uit blokjes kaas, worst, leverworst en haring met uitjes op roggebrood.
  • 18.00 uur: Aankomst in Makkum, waar de gasten van boord gaan.

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte of bekijk hier het totaalaanbod van Zeilen op een Klipper.

Kunnen wij u helpen met het zoeken en boeken van uw bedrijfsuitje? Bel dan gratis 0800- 7 807 807 voor hulp en advies van onze vrijetijdsspecialisten. Wij zijn van ma-do bereikbaar van 09.00 – 22.00 uur, vrijdag van 09.00 – 17.30 en zat-zon van 10.00-14.00 uur.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.