Nieuws

Bedrijfsuitje op maat op het strand in Zandvoort

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Op zoek naar een leuk activiteitenprogramma met voor ieder wat wils, zodat iedereen zelf kan kiezen voor onderdelen waarmee zijn of haar ultieme stranddag tot stand komt? Kies dan voor het Beachlife op maat programma! We verzorgen verschillende activiteiten in diverse categorieën waarvoor de gasten zich kunnen inschrijven bij aankomst!

We sluiten de stranddag af met een heerlijk uitgebreide BBQ aan het strand!

De activiteiten
Bij aankomst bij dit Bedrijfsuitje op maat op het strand in Zandvoort kan iedereen zich dus inschrijven voor een activiteit naar keuze. Hieronder de verschillende activiteiten waar een keuze uit gemaakt kan worden:

  • Golfsurfen
  • Surfers Yoga
  • Pimp my Slipper
  • Beachvolleybal

Golfsurfen:
Het golfsurfen heeft ook in Nederland inmiddels een duidelijke plek ingenomen. Steeds meer mensen ontdekken de magie en de eenvoud van deze geweldige sport. Het enige wat je nodig hebt als surfer is, een board, een wetsuit en uiteraard golven. Juist voor beginners is onze Noordzee een goede locatie om de basis onder de knie te krijgen.

Sufers Yoga:
Surfers Yoga is een fantastische oefenvorm, vaak gebruikt door surfers, om een sterk en gezond lichaam te krijgen. Gedurende de clinic komen fysieke kracht, mentale kracht, souplesse, conditie en balans allemaal aan bod, waardoor alle systemen in het lichaam worden geactiveerd en verbeterd. Na Surfers Yoga voel je je fitter, kalmer en energieker.In plaats van Surfers Yoga kan er ook gekozen worden voor beach boksen.

Pimp my Slipper:
Als je op het strand bent, heb je één ding altijd bij je en dat zijn slippers! Niet de gebruikelijke en saaie standaard slippers, maar het liefst natuurlijk een paar van eigen ontwerp! Leef je uit tijdens deze creatieve clinic waarin we van de meest saaie slippers de eyecatchers van de dag maken!

Beachvolleybal:
Beachvolleybal mag eigenlijk niet ontbreken tijdens een echt strandprogramma; altijd goed, altijd leuk! We verzorgen een veld inclusief bal, net en belijning!

Teambuilding Beach BBQ
Na afloop van het activiteitenprogramma verzorgen wij een uitgebreide Beach BBQ voor alle deelnemers!

Klik hier voor meer informatie over dit Bedrijfsuitje op maat op het strand in Zandvoort of bekijk hier het totaalaanbod van alle Bedrijfsuitjes op het strand.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.