Nieuws

bedrijfsuitje maastricht

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

bedrijfsuitje maastricht

Zoekt u een meerdaags arrangement waarbij u zich ter plaatse geen zorgen wilt maken over wat u met uw groep allemaal moet gaan doen? Een zware taak altijd voor degene die het moet organiseren en die zorg nemen we graag uit handen. Met dit meerdaagse arrangement bieden wij veelzijdigheid, maar ook even tijd voor u zelf en dat met uw hele groep!

Het programma

EERSTE DAG

12:00 – 13:00 Kazematten
Een rondleiding door ondergronds Maastricht. Onder leiding van een ervaren gids maakt u kennis met het uitgebreide gangenstelsel onder de stad. Tijdens belegeringen werden deze gangen gebruikt om de vijand ongezien te benaderen en uit te schakelen. U gaat terug in de tijd en passeert imponerende bomvrije ruimten, kruitkamers en een wirwar van galerijen en trappen. Ondertussen vertelt de gids u alles over deze onderaardse wereld van Maastricht.

13:00 – 16:30 Vrije Tijd

16:30 – 19:30 Mystiek Maastricht
Dit ludieke spelprogramma in Maastricht wordt gespeeld in de schemering van de avonduren… Ontrafel met uw team het mysterie uit de roerige geschiedenis van Maastricht. Antwoorden liggen verborgen in het duistere centrum en geheimzinnige zaken uit heden en verleden kruisen uw pad. Onderweg ontcijfert u de gecodeerde boodschappen en geheimtaal en komt u langs onheilspellende locaties met een duister verleden. Tijdens dit spelprogramma zijn twee consumpties per persoon inclusief.

19:30 – 22:00 Diner
Bourgondisch drie gangen diner in één van de leuke restaurants of eetcafés in de binnenstad.

Vervolg programma

TWEEDE DAG

09:00 – 10:00 Ontbijt

10:00 – 13:30 Polaroid Hunt
De Polaroid Hunt is een ludiek teambuilding programma waarbij de onderweg gemaakte foto’s de doorslag zullen geven. Alle antwoorden op onze vragen dienen door de teams op de gevoelige plaat te worden vastgelegd. Het resultaat van de opdrachten zal middels een zelfgemaakte reportage als bewijs aan de jury overhandigd moeten worden. De deelnemers komen spelenderwijs op de mooiste plekjes van de stad en nemen de fotoreportage mee naar huis. Tijdens dit ludieke teambuilding programma is 1 consumptie en prijsuitreiking inclusief.

14:00 – 15:00 Lunch

Meer weten , klik hier voor een bekroond bedrijfsuitje maastricht !

Redacteur

Comments are closed.