Nieuws

Anders -vliegend- vergaderen op een voormalig klooster?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Altijd al in een boeing willen vliegen en de kracht en snelheid van zo’n enorm vliegtuig willen meemaken of de kick ervaren van een vrije val zonder uit een vliegtuig te hoeven springen?

Vliegveld Seppe heeft een boeing 747 vluchtsimulator waarin u zich als een echte piloot waant en de kracht en snelheid van zo’n enorm vliegtuig kunt meemaken. Bekijk snel ons ‘Vliegend Vergaderen arrangement’. en neem samen met uw collega’s of zakenrelaties plaats in de stoel van de captain of copiloot en ervaar hoe het is om een vliegtuig van 60 ton met 450 km per uur door de lucht te sturen.

De kick ervaren van een vrije val zonder uit een vliegtuig te hoeven springen? Boek dan ons ‘SkyDive vergaderarrangement’ en vlieg onder begeleiding van een professionele tunnelmarshall zelfstandig op de wind in de windtunnel.

Voormalig klooster Golden Tulip De Reiskoffer **** is de perfecte locatie om uw meeting te houden. Gelegen in een rustig klein dorpje met een bosrijke omgeving. Te midden van de driehoek Rotterdam-Breda-Antwerpen en uitstekend bereikbaar via de A58 en A17. De Reiskoffer beschikt over 56 luxe hotelkamers (zojuist gerenoveerd), er is een wellnessruimte en maar liefst 12 multifunctionele zalen voor al uw zakelijke bijeenkomsten.

Zoek snel op Locatieszoeken.nl

Redacteur

Comments are closed.