Nieuws

ALL-IN Werelds themafeest vol verrassingen in Gelderland

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Tijdens dit all-in werelds themafeest is iedereen gelijk. Van directeur tot magazijnmeester; het maakt geen verschil. Geniet onbeperkt van het eten en drinken en laat u verrassen tijdens een van de vele verrassingen deze avond.

Wereldse avond anders dan anders
Bij aankomst staan de typetjes al te wachten om u te verwelkomen.

Natuurlijk is er ook een welkomstdrankje, waarna de vers gezette koffie met iets lekkers wordt geserveerd. De Tafels zijn verschillend gedecoreerd. De gasten aan de tafels worden door ons verkleed team verkleed zoals een Mexicaan met een poncho, cowboy hoed en een jasje, Italiaanse kleuren, Jack/Oosters, Kimono enz.

Iedere gast zal geheel anders zijn (carnaval in het klein). De band draait allerlei muziek en de artiesten zingen uit volle borst mee. Deze avond is van begin tot eind een knaller.

De koks behoren tot een ander team en bereiden dan ook een overheerlijk buffet met ook veel thema gerechten. Natuurlijk zal het dessert niet ontbreken, hier hebben we veel verkoelende ideeën voor.

Deze WERELDSE avond zal anders zijn dan anders: van begin tot eind verrassend. Begeleid met lichtshow, give-away en nog veel meer.

Bij dit Werelds feest is inbegrepen

  • Ontvangst met een welkomstdrankje en koffie met iets lekkers
  • Entertainment
  • Onbeperkt eten en drinken
  • Tijdsduur ongeveer 4 uur

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte van dit ALL-IN Werelds themafeest. Liever een ander feest, bekijk hier de mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest.

Met feestelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Feestkrant.nl

Redacteur

Comments are closed.