Nieuws

All-in Feestavond in het stadion van PEC Zwolle

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Wilt u genieten van een dagje uit met collega’s of relaties? Of lekker een avondje swingen? De mogelijkheden zijn oneindig bij het IJsseldelta Center. Er zijn verschillende zalen ter beschikking, waaronder prachtige lounges en skyboxen. Voor grotere partijen hebben het centrale plein beschikbaar met een capaciteit tot 2000 personen. In het IJsseldelta Center geven we u graag alle ruimte. We beschikken over 28 grote en kleine zalen die helemaal kunnen worden ingericht en aangekleed zoals u dat wilt.

Feesten op maat
Als u een spetterend feest wilt geven kunt u gebruik maken van onze arrangementen. Maar wij denken ook graag met u mee dus mocht u nog dingen missen of had u graag iets anders gezien in het arrangement dan staan wij voor u klaar.

Overnachten
Uw gasten na een mooie feestavond niet meer naar huis laten rijden, zodat ze echt de hele avond van het feest kunnen genieten? Ook dan kunnen we bij het Ijsseldelta Center voor u een passend voorstel op maat maken. Uw gasten overnachten dan namelijk in het nieuwe viersterren Hotel Lumen, dat vanuit ons eventcenter inpandig te bereiken is.

Hotel Lumen beschikt over 125 luxe en ruime state-of-the-art kamers. De 32m2 grote kamers zijn voorzien van alle comfort, zoals gratis (draadloos) internet, gratis Nespresso en theefaciliteiten, veel werkruimte, HD satelliet TV met veel internationale zenders, gastenkluis, minibar, badkamer met Rain Dance douche en separaat toilet. business-suite. Dit alles, gecombineerd met het uitstekende en ruime bed, garandeert uw gasten een goede nachtrust.

Bij deze feestavond in Zwolle is inbegrepen

  • Ontvangst met koffie/thee en heerlijke zoetigheden
  • Vier uur durend borrelarrangement
  • Luxe nootjes, zoutjes en olijfjes.
  • Bittergarnituur bestaande uit koude en warme hapjes
  • Bediening en personeelskosten
  • Zaalhuur’

Prijs: € 37 p.p. op basis van minimaal 20 personen

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor deze All-in Feestavond in het stadion van PEC Zwolle of bekijk hier het gehele aanbod van bedrijfsfeesten in Nederland.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Feestkrant.nl

Redacteur

Comments are closed.