Nieuws

All in Apres ski bedrijfsfeest nabij de Veluwe

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

All inclusive Apres Ski Bedrijfsavond in Doesburg. Een themafeest vol met gezelligheid waar u zich in Tirol zult wanen. Zo kunt u ook in Nederland de Tiroolse sfeer en gezelligheid beproeven. Met entertainment en een heerlijk buffet.

Bedrijfsavond – Avondje vol gezelligheid
Een themafeest vol met gezelligheid waar u zich in Tirol zult wanen. Ja echt waar, we hebben muziek voor u die minimaal 8 weken de beentjes in Oostenrijk laat zwieren en zwaaien. Bij binnenkomst zal de gluhwein niet ontbreken; deze zal worden uitgereikt door onze Heidy. Daarna zal er koffie met koek worden geserveerd waarna de muziek zijn uiterste best zal doen om zo snel mogelijk de gezellige sfeer te creëren. Onbeperkt drankjes naar keuze en ook de bierkannen zullen niet ontbreken.

Verder zijn er ook diverse gezelligheidsspelen zoals ski-lattenrace, spijkerslaan en het befaamde bierpulschuiven. Van al deze activiteiten krijg je natuurlijk honger! De koks-brigade van de IJselhoeve presenteert een geweldig buffet met Hollandse en Oostenrijkse gerechten. Als iedereen genoeg gegeten heeft barst het feest los met The Happy Hour Crew. ’s Avonds live optreden met Marco de gezelligheidszanger. Zo zie ja maar, weer ook deze avond is een waar spektakel. Het dessert zal natuurlijk niet ontbreken, een overheerlijke bol roomijs met slagroom en een lekker stuk apfelstrudel. Ook zullen er diverse give aways worden uitgereikt!

Dit arrangement is inclusief

  • Ontvangst met gluhwein, koffie en koek
  • Entertainment
  • Gezelligheidsspelen
  • Onbeperkt eten en drinken

Klik hier voor meer informatie over deze All in Apres ski bedrijfsfeest nabij de Veluwe of bekijk hier het totaalaanbod van Originele bedrijfsfeesten.

Met feestelijke groet,

Lynn Kraaijevel
Feestkrant.nl

Redacteur

Comments are closed.