Nieuws

Actief voorjaarsuitje op het water plannen? GPS Biesbosch Sloepenchallenge

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Ontdek samen met uw team Nationaal Park de Biesbosch met een minirondvaart en de unieke Sloepenchallenge op het water. Weet uw team de opdrachten het snelst tot een goed einde te brengen dan bent u de winnaar van deze dag. Daag uw collega’s uit!

Bij deze sloepenchallenge is inbegrepen:

  • Minirondvaart door NP de Biesbosch
  • Begeleiding
  • Spel sloepenchallange
  • Duur programma 3 à 4 uur

Wilt u een dagvullend programma boeken dan kunnen wij de dag uitbreiden met bijvoorbeeld een vergaderarrangement, stadswandeling of torenbeklimming door Geertruidenberg. Informeer naar de mogelijkheden!

Reviews:
“We hebben enorm genoten. Het weer was geweldig voor deze dag waarmee het uitje een perfecte combinatie was.” Aldus A. van Elsen

“We hebben een Tuktuktocht gedaan ipv de sloepentocht. We hebben een hele leuke middag gehad met ons team. Doordat de Tuktuks afgesloten waren konden we ook nog in november comfortabel door het Brabantse land toeren. Onderweg leuke opdrachten en ’s avonds lekker eten. We hebben een leuke dag gehad!” Aldus J. Bakker

“Zeer genoten van het arrangement zeker voor herhaling vatbaar.” Aldus Anoniem

Klik hier voor een vrijblijvende offerte van deze GPS Biesbosch Sloepenchallenge of bekijk hier het totaalaanbod van bedrijfsuitjes in de Biesbosch.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

The post Actief voorjaarsuitje op het water plannen? GPS Biesbosch Sloepenchallenge appeared first on Zakelijk.nl.

Redacteur

Comments are closed.