Nieuws

8-uurs vergaderarrangement in Leiden

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Vergaderen in Leiden. Met 6 multifunctionele zalen, uitstekende bereikbaarheid en goede restauratieve faciliteiten is deze 4-sterren vergaderlocatie in Leiden de ideale locatie voor kleine en middelgrote bijeenkomsten (4 tot 100 personen).

De zalen bieden talloze mogelijkheden wat betreft opstelling en technische faciliteiten. Gemak, efficiency, gastvrijheid en professionaliteit staan voorop. Alle zalen hebben airconditioning, GRATIS WIFI Internet en daglicht.

Makkelijk bereikbaar
Het 4-sterrenhotel Golden Tulip Leiden Centre ligt direct naast het Tulip Inn Leiden Centre hotel; samen herbergen ze 7 sterren onder 1 dak. Golden Tulip Leiden Centre is ideaal gelegen met Leiden Centraal Station er direct tegenover en vele snelwegen binnen handbereik. Het hotel heeft een uitstekende ligging in een historische stad vol musea en schilderachtige plekjes.

Restaurant Rubens
In Restaurant Rubens serveren wij ons uitgebreid ontbijtbuffet, de lunch en het diner. In dit sfeervolle Restaurant kunt u genieten van gevarieerde gerechten, welke zijn gebaseerd op seizoensgebonden ingrediënten. Restaurant Rubens is geopend voor het diner van maandag tot en met zaterdag van 18.00 – 21.30 uur.

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement in Leiden is inbegrepen

  • Gebruik van een moderne, comfortabele zaal voor 2 dagdelen
  • Gebruik van flip-over, inclusief papier en stiften
  • Gebruik van beamer met scherm
  • Onbeperkt koffie, thee en koekjes tijdens de bijeenkomst
  • Lunchbuffet inclusief soep en een warme snack
  • Prijs: € 55 p.p. op basis van minimaal 10 personen.

Klik hier voor meer informatie over dit 8-uurs vergaderarrangement in Leiden. Of bekijk hier het totaalaanbod van Vergaderlocaties in Zuid-Holland.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.