Nieuws

8 Uurs Vergaderarrangement in Historisch grachtenpand in Utrecht centrum

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Deze bijzondere locatie is gelegen in het hartje van Utrecht aan de stadsgrachten en is uniek door haar kleinschaligheid, persoonlijke aandacht, intieme sfeer, maar toch ook ruimte voor groepen tot 120 personen.

Verschillende ruimtes in een prachtig monumentaal pand
Het monumentale pand aan de Oudegracht in Utrecht is onderverdeeld in verschillende ruimtes, met elk haar eigen mogelijkheden. Ook bieden wij audiovisuele ondersteuning aan ten tijde van uw bijeenkomst. Een vast team verwelkomt alle gasten persoonlijk in De Witte Vosch en zorgt ervoor dat het hen gedurende de gehele bijeenkomst aan niets ontbreekt. We denken mee over de bijeenkomst, indien gewenst en geven advies. We zijn snel, flexibel, gastvrij en professioneel. Een warm welkom voor u en voor uw gasten! Wij nemen uw zorgen uit handen en maken het mogelijk dat u tijdens uw evenement alles aandacht kunt hebben voor uw gasten. Wij hebben en houden de waarden service, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Bijzondere ruimtes ook voor grote bijeenkomsten en congressen
Het pand is modern ingericht en heeft alle faciliteiten die gewenst zijn om elk soort bijeenkomst perfect te kunnen faciliteren. Onze gasten kunnen 7 dagen per week zowel overdag als in de avonduren gebruik maken van onze diensten.

Organisaties die bijeenkomsten organiseren voor 100-120 personen zijn niet aangewezen op grootschalige, onpersoonlijke complexen, maar kunnen in de gezellige binnenstad van Utrecht in een sfeervolle locatie hun event organiseren.

Bij dit 8 uurs arrangement is inbegrepen:

  • Hartelijk ontvangst door onze gastvrouwen
  • 2 dagdelen Zaalhuur
  • Gebruik van WIFI & flipover
  • Onbeperkt koffie, thee en water
  • Chocotofs, nogats, stroopwafeltjes en mintjes
  • Uitgebreid lunchbuffet
  • Technische ondersteuning indien gewenst

Klik hier en lees meer over deze bijzondere vergaderlocatie of bekijk hier meer unieke vergaderlocaties!

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.