Nieuws

8-uurs Vergaderarrangement aan Zee – Brainstormen en Uitwaaien

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Op zoek naar een unieke kustlocatie voor uw vergadering of bedrijfsevenement, midden in de natuur? Ons hotel heeft alles onder één dak voor groepen van vijf tot driehonderd personen. Kies voor uw één- of meerdaagse bijeenkomst uit één van onze drie modern geoutilleerde vergaderzalen.

Raak geïnspireerd door het weidse en onovertroffen uitzicht op het strand, de zee, de Schoorlse duinen en de polder. Onderbreek de vergadering of het evenement voor een weldadige lunch in Struin, ons strandrestaurant aan zee, een verzorgde picknick in de duinen of voor een frisse neus op het strand. Sluit de dag af met een drankje in de hotel- of strandbar of met een barbecue op het strandterras. Bij iedere reservering kan worden gekozen voor luxe of eenvoudige overnachtingsmogelijkheden.

Niks stilzitten en vergaderen? Is het juist tijd voor wat teambuilding of een bedrijfsfeest? Wij garanderen een actieve, effectieve en onvergetelijke (mid)dag voor uw werknemers. In samenwerking met professioneel buitensportbedrijf zorgt het hotel voor een uitgebreid en gevarieerd activiteitenprogramma.

Vergaderzalen
Ons hotel beschikt over vijf volledig gescheiden zalen welke ruimte bieden aan groepen tot 500 personen, afhankelijk van de opstelling. Alle zalen beschikken over direct daglicht en bieden een inspirerend uitzicht over zee, strand, bos en duinen.

Tijdens uw vergadering of evenement heeft u gratis de beschikking over draadloos internet, een beamer ,flipovers, stiften en een white board. Daarnaast biedt het Strandhotel u de mogelijkheid tot de huur van state of the art audio visuele apparatuur.

Onze arrangementen
Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een programma afgestemd op de gelegenheid en het gezelschap.

Alle arrangementen zijn inclusief; een sfeervolle vergaderruimte met zicht op duinen, zee of strand Onbeperkt koffie, thee en ijswater. Beamer, bloknote, een flipover met voldoende stiften. WIFI internet. Een lunchbuffet aan zee met huisgemaakte verse salades, soep en een warme snack, fruitsappen, zuivel, vers juttersbrood en diverse belegsoorten

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement is inbegrepen

  • Een ruime sfeervolle vergaderruimte met zicht op duinen, zee, strand of polder.
  • Onbeperkt koffie, thee en ijswater.
  • Beamer, projectiescherm, laptop, een flipover met voldoende stiften.
  • WIFI internet.
  • Een royale lunch met huisgemaakte verse salades, een kopje soep en een warme snack, fruitsappen, zuivel, juttersbrood en diverse belegsoorten.

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Liever een ander arrangement, bekijk dan hier het totaalaanbod van Vergaderen bij zee.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.